Nerdlacquer Cyance Friction

Jag fortsätter att gräva i arkivet. Jag kan meddela att ett test med ofärgat nagellack igår funkade bra – ingen mer nagellossning – så jag har lite hopp om att det är på rätt väg nu. Dock lyckades jag klämma ett finger i tvättmaskinstrumman i förrgår och har ett sår på nagelbandet som jag inte vill utsätta för vare sig lack eller remover, så jag kommer att vänta några dagar till innan jag gör nästa test. Då ska jag i alla fall våga mig på att ha färgat lack! Spännande! 🙂

Här får ni i alla fall titta på ett tjusigt Nerdlacquer i väntan på lite nyare manikyrer. Det här hade jag jag i höstas, då mamma hade kattungar, så ni får en liten bonuskattunge på köpet – lilla Jelena, då nio veckor, så faktiskt har stannat kvar hos mamma. Nu har hon blivit nio månader och är en mycket stilig ung dam med massor av åsikter om det mesta (som att bli badad eller få klorna klippta).

Cyance Friction kommer från Nerdlacquers Nerd Crush-kollektion och är starkt blåturkos med kopparfärgade och turkosa glitter och rosa skimmer. Knalligt, in-your-face och ganska så underbart! Jag gillar det verkligen, men jag måste vara på rätt humör för att bära det. Jag hade två lager på de flesta fingrar – på några blev det tre för att få upp lite mer glitter. Som med de flesta Nerdar var det lätt att applicera. (Och bara som lite kuriosa kan jag nämna att jag nu äger 45 Nerdlacquers. Jag har lyckats få tag i de flesta jag vill ha!)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I’m still working through the archive, while I’m cautiously getting closer to daring to paint my nails. I did a test the day before yesterday and wore a clear base coat for a day. It seems to have worked fine – no new onycholysis – so I’ll go on with regular polis soon! Exciting! However, I managed to damage a finger in the washing mashine the other day, so I’ll wait until the wound on my cuticle has healed before using polish or remover. 

While waiting for newer manicures I’ll give you a nice Nerdlacquer! I wore this last autumn, when my mom had kittens, so you’ll get a picture of Jelena as a bonus. She was nine weeks old in the picture. She has stayed with my mom and is now a beautiful young lady of nine months with lots of opinions.

Cyance Friction comes from the Nerdlacquer Nerd Crush collection and is a strong blueish turquoise with glitters in copper and turquoise adn pink shimmer. It is really bright and in-your-face and I like it a lot! I wore two coats on most nails (three on some that needed more glitter) and the application was good. (By the way, I now own 45 Nerdlacquers and have managed to get most of the ones I wanted!)

 

Publicerat på september 4, 2015, i Glitter, Naglar i blått, Nerdlacquer och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Lacket är snyggt, men den katten.. Åh vad fin och det får mig att önska att vi kunde ha små pälsbollar här hemma. Nu kan vi inte det så jag får nöja mig med att titta på din mammas fina små kissar.

  Gilla

 2. Snyggt lack och sååå söt katt 🙂

  Gilla

 3. Lacky Corner: Jag kan inte heller ha pälsbollar eftersom min man är allergisk, men jag snyltar ju på mammas ibland! Jelena är verkligen ursöt, men hon är inte helt lätt att ha att göra med – om det kan vara till någon tröst. Tonårstrots. Man måste vara minst två för att klippa klorna på henne.

  Gelic: Hon ser ut som en liten reklamkatt, eller hur? 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: