Depend O2 Mudmask

Depend har gett ut en hel serie nagelvårdande produkter på sistone, och eftersom jag vill skämma bort mina naglar lite extra nu när de har råkat lite illa ut, så köpte jag på mig några av dem. Den jag har testat mest är lermasken, som ska vara återfuktande och rengörande. Jag tycker faktiskt att den gör ett ganska bra jobb. Naglarna känns lite fräschare efter att jag har använt den, och den gången jag applicerade den på en hand i taget kunde jag faktiskt se att den gör att naglarna ser renare ut också. Man använder den genom att kleta den på naglarna, låta den sitta i 10 min tills den har torkat och sedan gnugga bort den. Enligt beskrivningen ska man använda en bomullsrondell för att gnugga bort den, men det förstod jag mig inte på, så jag gnuggar med fingrarna. De sista resterna tvättas enkelt bort med vatten. Det här känns som en rätt bra grej att använda lite då och då för att ta hand om naglarna lite extra.

mudmaskDepend has been releasing a lot of nail care products lately, and since my nails are in need of some TLC, I bought this mud mask to spoil them a little. It is supposed to be rehydrating and cleansing, and I think it does a pretty good job. My nails feel good after using this, and the time I applied it to one hand at a time, I realised that it actually does clean the nails. I will probably keep using this once in a while when I want to give my nails some extra love. 

Publicerat på september 3, 2015, i Depend, Nagelvård och märkt , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Låter intressant. Tror jag ska testa.

  Gilla

 2. Kul att den funkar för dig, jag har hört lite blandat om den…

  Gilla

 3. Lacky Corner: Ja, den kan vara värd ett test. Det är ju ingen mirakelprodukt kanske, men den är inte så dum.

  Emma: Jag har nog faktiskt inte läst särskilt mycket om den alls, inser jag nu. Jag kanske ska kolla vad andra har tyckt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: