ABC Challenge 2016 (K): OPI Kermit Me To Speak

Sa jag att jag hade en massa i arkivet som jag behövde få publicerat? Den här manikyren är från mars 2014, så den har legat bortglömd i två år. Det är med andra ord verkligen dags att få ut den! (Eller egentligen är det väl nästan för sent eftersom lacket inte direkt är aktuellt längre.)
Det här lacket kommer från OPIs Muppkollektion från 2014 och jag har fått det som pressprov. Det är duokromt i rosalila och guld, och har faktiskt en ganska tydlig effekt. Det är rätt fint, men inte så jag trillar av stolen. Det är rätt likt Next Stop… The Bikini Zone från Brazilkollektionen, som släpptes senare, men det här är inte skimrigt. Jag bar tre lager, men två hade kanske räckt. Det hade lite tendenser att visa penseldrag. Dekalerna från Kiss och jag har köpt dem på Åhléns.

Det här blir mitt K-lack till Lacky Corners ABC-utmaning. Klicka på knappen längst ner i inlägget om ni vill se fler!

In English: Did I say that I had a lot of posts in the archive that I needed to publish? This manicure is from March 2014, so it has been forgotten for two years. I other words, it is really time to publish it! (Or rather, I guess it is almost too late since the polish isn’t really new anymore.)
This polish was released with the OPI Muppets Most Wanted collection in 2014 and it was given to me as a press sample. It is duochrome and shifts between a purplish pink and gold, and the shift is pretty strong. It is quite nice, but I’m not extatic. It is pretty similar to Next Stop… The Bikini Zone from the Brazil collection, that was released later, but this has no shimmer. I wore three coats, but two had probably been enough. It had a tendency to show brush strokes. The decals are from Kiss and I have bought them at Åhléns.

This is my K-polish for Lacky Corner‘s ABC Challenge. Click the button at the end of the post to see more!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC07766

Publicerat på mars 7, 2016, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Naglar i guld och gult, Naglar i rosa, OPI, Utmaningar och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Ett helt ok lack, men manikyren är jättefin med dom där dekalerna tycker jag.

  Gilla

 2. This reminds me of Orly Space Cadet… Anyway, I love duochromes!

  Gilla

 3. Riktigt snyggt lack-och med dekalerna blir det ännu bättre.

  Gilla

 4. Cristina: Yes, that’s true! But Space Cadet is cooler! I totally agree with you, duochromes are awesome!

  Crimsonanna: Tack! Ja, dekalerna var bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: