Whipped Shea Butter från Forever Polished

Såhär när vintern inte riktigt har gett sig av och händerna fortfarande är torra så kan det kanske vara på sin plats att tipsa om en riktigt vårdande handkräm. Jag har köpt den här från Forever Polished, och det är en riktigt tjock och smörig kräm. Inget man smörjer in sig med när man ska göra något annat direkt efteråt, men väldigt bra som en intensivkur under natten. Jag tycker att den gör en ordentlig skillnad för mina händer. Just den jag har är med doften Cool Citrus Basil, som är en mild och trevlig citrusdoft som inte är särskilt påträngande, vilket jag gillar. Jag kan tycka att t ex Lush Lemony Flutter, som ju är en jättebra kräm i övrigt, doftar för starkt, vilket gör att jag drar mig för att använda den. Den här är mycket diskretare.

In English: Since the winter hasn’t released it’s grip yet and my hands still are winter dry, I thought it might be appropriate to give a tip of a really good hand cream. I have bought this from Forever Polished, and it is a very thick and buttery cream. Nothing to use when you plan to do something else immediately afterwards, but perfect as an intensive night treatment. I think it really makes a difference for my hands. I have it in the Cool Citrus Basil scent, which is mild and pleasant. I am not fond of very strong scents, and can for example be reluctant to use Lush Lemony Flutter (which is a really good cream otherwise) just because of the strong citrus scent. Not so with this one! This scent is much more discreet.

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på mars 8, 2016, i Forever Polished, Hudvård och märkt , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: