ABC Challenge 2016 (J): Indigo Bananas Joy Forever

Alltså, det var verkligen inte mycket fart på mitt bloggande förra året… Jag upptäckte nu att jag inte ens hade redigerat bilderna på det här lacket som jag bar i oktober! Och det som är så himla läckert! Det är ett underbart skogsgrönt holo med superstarka regnbågar och rött glitter. Jag har lagt upp en video också så ni ska kunna se precis hur glittrigt och fint det är. Jag älskar det! Dessutom var det lättlackat och täckte på tre lager. Enda nackdelen är att mina naglar blev lite missfärgade av det.
Det här får bli mitt inlägg på J i Lacky Corners ABC Challenge. Vill ni se fler manikyrer kan ni klicka på knappen nedanför bilderna.

In English: I really didn’t do very well with keeping up the blog last year. I just realised that I wore this polish in October, and I hadn’t even edited the pictures! This polish really deserves better! It is a wonderful forest green holo with super strong rainbows and red glitter. You can see how sparkly it is in the video I includet. I love it! It was also easy to apply and covered in three coats. The only con was that it did stain my nails a bit.
This is my J mani for Lacky Corner‘s ABC Challenge. If you want to see more manis you can click the button at the end of the post.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på mars 4, 2016, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Indigo Bananas, Naglar i grönt och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. detta är så himla läckert!!går det att få tag i det än!???

  Gilla

 2. Nej det här är inte min kakpåse, jag tycker det blir för oroligt med både så stark holo och de framträdande glittren. Fint på sätt och vis men lite för mkt för mig:)

  Gilla

 3. Ingegerd: Jadå, du kan köpa det på http://indigobananas.com/collections/holographic/products/joy-forever-holo

  Emma: Ja, allt är inte för alla. 🙂 Visst blir det mycket, det håller jag med om, men jag gillar det ändå.

  Gilla

 4. Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Jag tycker definitivt om grundfärgen, men är lite osäker på glittren.

  Gilla

 5. Very cool color!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: