Grön onsdag: Serum No5 Kiwi Glow Now?

För en gångs skull kommer jag ihåg att vara med på Karins gröna onsdag! Och det här lacket är grönt så det räcker! Det är ett ljusgrönt skimmerlack som lyser vitt i mörkret. Jag lyckades inte få några mörkerbilder på det tyvärr, men det är rätt roligt att ligga och titta på sina självlysande naglar om kvällen! 🙂 Det här tycker jag är riktigt fint även när det inte lyser. I solen blir det nästan neongrönt medan det är lite mer dämpat i inomhusljus. Jag bar fyra lager, och lacket var rätt tunt. Det var dock lättapplicerat, så det var inte så farligt att det krävde några lager.

In English: For once I remember to participate in Karin’s Green Wednesday! And that with a polish that is very green! It is a light green shimmer that glows white in the dark. I didn’t manage to get any pictures of it in the dark, but it is fun to watch your nails glow when you lie in bed at night! 🙂 This polish is also pretty when it isn’t glowing. It turns almost neon green in the sun and is a more muted light green in indoor lighting. I wore four coats, and the polish is quite thin. It is easy to apply, though, so it wasn’t that much work even though it was a lot of coats.

20160223_100939

20160223_104250

SONY DSC

SONY DSC

 

Publicerat på mars 2, 2016, i GITD, Grön onsdag, Naglar i grönt, Serum No5 och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

  1. Supersnygg färg =)

    Gilla

  2. Härlig krispig neonfärg. Längtar till sommaren! =)

    Gilla

  1. Ping: Deltagare Grön Onsdag | Vacker & Underbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: