Delush Polish Murder House

Det här lacket bar jag i helgen på min födelsedagsfest för att matcha min nya tartanmönstrade klänning som jag precis har sytt klart. (Om någon är intresserad av bilder så får ni säga till!) Eftersom klänningen är röd med rutor i vitt och svart så passade det här riktigt bra till, och det har dessutom stått otestat jättelänge, så det var verkligen dags att använda det.
För att undvika att det skulle bli för knöligt så bar jag två lager av det över ett lager av A-England Camelot, ett svart krämlack. Lacket i sig består av en svart, transparent bas med glitter i vitt och rött, varav några är prismatiska och blixtrar fint i solen. Det var lite svårt att få upp glittren på penseln och att få ut dem på nageln och jag fick pilla en del. De stora cirkelglittren fick jag huvudsakligen plocka upp från pensel och placera för hand på nageln. Jag tycker dock att det blev riktigt snyggt när det blev klart, så det var värt lite pyssel!

In English: This is a manicure I wore this weekend for my birthday party to match my new tartan dress that I sewed for the party. (If anyone wants to see pictures of it, just say so!) Since the dress is red with a pattern in black and white, this polish matched it really well. I have also had it for a very long time without using it, so it was really time to do so.
To avoid lumpyness I wore two coats of Murder House over one coat of A-England Camelot, a black creme. The polish consists of red and white glitters (some prismatic) in a sheer black base. It was a bit tricky to get the glitters on the nail, and I had to do some fishing to get the big circle glitters. I really liked it, though, so it was worth the extra trouble!

SONY DSC

SONY DSC

20160227_123025

Publicerat på mars 2, 2016, i Delush Polish, Glitter, Naglar i rött, Naglar i svart och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Det är så snyggt verkligen! Tyvärr sved det som tusan i mina naglar när jag bar detta. Synd för det är riktigt fint!

  Gilla

 2. Suveränt snyggt! Och ja vi vill se klänningen.

  Gilla

 3. Emma: Ja, jag tänkte på det och var lite vaksam när jag bar det, men jag kände faktiskt ingenting. Mina naglar verkar inte vara känsliga alls längre, tack och lov! Hoppas dina stabiliserar sig någon gång!

  Lottsky: Visst är det!

  Lacky Corner: Då så! Jag kommer att ha klänningen igen i helgen, så jag får ta några bilder då! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: