ABC Challenge 2016 (I): Nerdlacquer I Think You Call Me… Sexy

Till I i Lacky Corners ABC Challenge blir det Nerdlacquer I Think You Call Me… Sexy från hennes första Doctor Whokollektion. Jag har faktiskt burit det förut, men bara som en del av en nail art, så jag räknar det fortfarande som otestat. Det här är ett klassiskt Nerdlack, och det med all rätta. Grundfärgen är en härligt djup Tardisblå och det är fullt med glitter i silver och blått samt holoskimmer. Jag bar tre lager och det var lätt att applicera, men jag fick skaka flaskan ofta mellan eftersom glittren sjönk fort. Holoskimret är jättevackert, och jag har bifogat en video så ni ska kunna se hur det skimrar i solen.

Sol, som sagt! Vi börjar ju äntligen få tillbaka solen, något som inte minst Katla verkar vara glad över. Idag hittade hon t o m en solstrimma att sitta och mysa i. Så ni får en bild på en glad, solande Katla också.

För fler I-manikyrer kan ni klicka på knappen längst ner!

In English: For I in Lacky Corner‘s ABC Challenge, I give you Nerdlacquer I Think You Call Me… Sexy from her first Doctor Who collection. I have worn it before, but only as a part of a nail art, so I still count it as an untried. It is a classic Nerd, and with all rights. The base colour is a lovely, deep Tardis blue and it is full of blue and silver glitter and holo shimmer. I wore three coats and it was easy to apply, although I had to shake the bottle often since the glitters sank pretty quickly. The holo shimmer is really beautiful, and I have included a video to show you how it sparkles in the sun.

Sun, right! The sun is finally returning to Sweden, something that is making Katla a happy lizard. She found a ray of sun today and sat there, happily basking for quite some time. So you’ll get a picture of a very satisfied Katla as well.

If you want to see more I manicures you can click the button at the bottom of the post.

SONY DSC

20160229_125537

20160229_125723

SONY DSC

SONY DSC

20160229_123907red

Publicerat på mars 1, 2016, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Katla, Naglar i blått, Nerdlacquer, Utmaningar och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Det här gillade jag skarpt! Och vad kul med en bild på fina Katla också 🙂

    Gilla

  2. Vilket vackert lack! Och visst är det underbart med sol, jag håller helt med lilla söta Katla:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: