ABC Challenge 2016 (H): Darling Diva Highway to Hell

Jag förstår inte varför jag inte köpte det här lacket när det släpptes. Jag var galet sugen på det, både eftersom det är ett svart glitterlack och för att det är från en AC/DC-kollektion. Av någon outgrundlig anledning köpte jag det aldrig, och ångrade det bittert efteråt när det blev allt svårare att få tag i. (Jag tror att jag kan ha varit orolig för att glittren skulle drunkna i basen, vilket de inte gör.) För några månader sedan hade jag dock turen att hitta det här och två andra lack från kollektionen i en blogsale, så nu är de mina till slut!

Lacket består av rött glitter, varav några är prismatiska, i en transparent svart bas. Det går att få täckande på egen hand, men blir då rätt ojämnt och klumpigt, så jag hade ett lager över ett lager av ett svart krämlack (A-England Camelot) och det blev jättebra! Jag hade ett lager Nail Pattern Boldness Glitter Food först för att jämna ut de stora glittren och sedan ett lager Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Fler manikyrer på H hittar ni om ni klickar på knappen nedanför bilderna.

In English: I really don’t understand why I didn’t buy this polish when it was first released. I really wanted it, both because it was a black glitter and because it is from an AC/DC collection. For some reason I never bought it, which I regretted afterwards when it became really difficult to find. (I think I might have been worried that the glitters would drown in the base – which they don’t.) Some months ago I was lucky enough to find this and two others from the collection on a blog sale, so now they are finally mine!

The polish consists of red glitters, some of them prismatic, in a sheer black base. You can get it opaque on its own, but it gets very lumpy from all the glitter, so I wore one coat of it over one coat of a black creme (A-England Camelot), which worked out really well! I used one coat of Nail Pattern Boldness Glitter Food and one coat of  Nail Pattern Boldness Digital Flash to even it out.

You will find more manicures on H if you click the button below the pictures. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på februari 26, 2016, i Darling Diva, Glitter, Naglar i svart, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Vilken tur att du fick tag på det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: