Nerdlacquer Argentum och I Think You Call Me… Sexy

Vad sägs om lite Nerdlacquer såhär på fredagen? Jag köpte ju på mig en hel bunt i höstas när Amanda kom tillbaka igen en stund och håller på att långsamt testa mig igenom dem. Här har jag två lager Argentum, som är ett mycket tjusigt silverlack med silverglitter i olika former och storlekar i en mörkgrå bas. Väldigt blingigt och väldigt tjusigt! Applikationen var bra, men som alla nerdar sjunker glittren fort, så jag behövde skaka flaskan mellan lagren för att få upp glittren.

På det har jag använt vinylmallar från Snail Vinyls och ett lager I Think You Call Me… Sexy, ett blålila glitterlack, för att skapa lite mönster. Tycker det blev helt ok och ser fram emot att använda I Think You Call Me… Sexy på egen hand. Namnet är från Doctor Who, och om jag kommer ihåg rätt (men jag är ingen Whovian, så jag svär inte på det) är det från avsnittet då doktorns TARDIS på något vänster fick en mänsklig kropp och svarade just ”I Think You Call Me… Sexy” på frågan om vad hon hette.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

How about some Nerdlacquers this Friday afternoon? I bought a whole bunch this autumn when Amanda made a brief return, and now I am slowly working my way through them. Here is two coats of Argentum, a very fancy silver polush consisting of different shapes and sizes of silver glitter in a dark grey base. Very glittery and pretty! Application was good, but as usual for Nerds, the glitters sink quickly and I had to shake the bottle once in a while. 

 

I applied some nail vinyls from Snail Vinyls and a coat of I Think You Call Me… Sexy, a purple-leaning blue glitter, to create the pattern. I think it looks quite nice and I am looking forward to using I Think You Call Me… Sexy on its own. The name is from Doctor Who, and if I remember correctly (I am not a Whovian, so I might be wrong) it is from the episode where the TARDIS gets a human body. ”I Think You Call Me… Sexy” is her reply when the Doctor asks what to call her.

 

Publicerat på maj 22, 2015, i Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i blått, Naglar i silver, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Super snyggt och blingit

  Gilla

 2. Åh, jag gillar verkligen hexagon-glitter. Och doctor who-referensen är helt rätt =)

  Gilla

 3. Lackert: Blingigt var ordet!

  CrimsonAnna: Så bra, då var jag inte helt ute och cyklade!

  Gilla

 4. Åh!! Nerdarna är ju så fina!

  Gilla

 1. Ping: ABC Challenge 2016 (I): Nerdlacquer I Think You Call Me… Sexy | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: