ABC Challenge 2016 (B): OPI Blush Hour

Eftersom jag ju har så jädra många lack i arkivet så passar jag på att posta ännu ett B-lack till Lacky Corners ABC Challenge, nämligen Blush Hour från OPIs kollektion Spotlight on Glitter, som släpptes i april 2014. Det här har jag fått som pressprov, vilket ni kanske kunde gissa er till eftersom jag inte köper så många rosa lack… Det består av blandade nyanser av rosa hexglitter i en klar bas. Att få det täckande går, men det blir fruktansvärt knöligt (vilket jag såg när jag swatchade det på sticka). Av den anledningen valde jag att bära ett lager av det över ett svart krämlack (A-England Camelot) och då funkade det hyggligt. Fast även efter två lager Seche Vite var det inte helt jämnt. Jag tyckte den här kombinationen var ganska ok, men jag var inte dödsförtjust. Det är ju ändå rosa. 😛

Klicka på knappen under bilderna om du vill se fler B-manikyrer!

In English: Since I have so darn many manicures in my archive, I’m posting another B-polish for Lacky Corner‘s ABC Challenge. This is Blush Hour from OPIs Spotlight on Glitter collection that was released in April 2014. I have gotten it as a press sample. It consists of hex glitters in different nuances of pink in a clear base. It is possible to get it opaque on its own, but it gets incredibly lumpy. Therefore I only wore one coat of it over a black creme (A-England Camelot), which worked decently. But even then it was still a little uneven after two coats of Seche Vite. I think this combination is ok, but I am not exactly in love with it. I mean, it is still pink… 😛
Click the button below the picures for more B polishes!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Publicerat på februari 4, 2016, i A-England, Glitter, Naglar i rosa, OPI och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Tycker det här blev riktigt bra!

    Gilla

  2. I do really like this glitter over black!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: