ABC Challenge 2016 (B): ILNP Brilliance

Mitt B-lack i Lacky Corners ABC-utmaning får bli den otroligt tjusiga multikromatiska flakien Brilliance från ILNP. Den här manikyren bar jag förra vintern, så det har verkligen legat och grott i arkivet ett bra tag. Inte bra – ett sånt här lack förtjänar att få mer uppmärksamhet! Som ni ser på bilderna skiftar det från rödrosa via guld till grönt och blått. Så vackert!

Här hade jag tre lager, men två hade räckt om jag inte hade tänkt att ta närbilder på det. Applikationen var bra. Det blir lite bildspam eftersom det är ett lack som ser väldigt olika ut i olika ljus.

Om ni vill se fler B-manikyrer kan ni klicka på länken nedan!

In English: My B-polish for the ABC Challenge is the incredibly gorgeous multichromatic flakie ILNP Brilliance. I wore it last winter, so this post has really been in my archive for far too long. Not good – such a lovely polish deserves more attention! As you can see in the pictures, it shifts from a reddish pink through gold to green and blue. So beautiful!

I have three coats in these pictures, but two would have been enough if I hadn’t planned to take close-up pictures of my hands. The application was good. Since the polish looks very different in different lights, you’ll be getting lots of pictures this time…

Click the button below the pictures if you want to see more B-manicures!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_0794

SONY DSC

SONY DSC

 

Publicerat på februari 4, 2016, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, ILNP, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Utmaningar och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Vilka skiftningar! Superfint 🙂

    Gilla

  2. Vackert och underbara färgskiftningar

    Gilla

  3. this one is so unique! I like that

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: