Scaled gradient

Jag har länge varit sugen på att testa en s k ”scaled gradient”, och när jag skulle hålla min nagellacksföreläsning för mina studenter så passade jag på. Som bas använde jag ett lager Depend 340, ett rätt ordinärt guldigt skimmerlack, men det funkade bra för att få en lite mer täckande bakgrundsfärg. På det svampade jag dubbla gradienter med Layla Gold Idol, Jade Mystic Gold och Darling Diva The Shapeshifter och maskade av med nagelvinyler från Nails Redesigned som jag har köpt från Edgy Polish. Alla tre lacken är hololack, men det syntes inte så mycket eftersom solen inte känner för att visa sig så ofta när jag bar den här manikyren i december. Men jag tycker att det blev snyggt ändå. Konstigt nog blev faktiskt högerhanden bäst, så jag har även slängt in en bild på den. Fast jag får be om ursäkt för att naglarna på högerhanden var olika långa. Jag tycker inte det är särskilt snyggt, men eftersom jag inte brukar fota den händer det att jag slarvar med den….

In English: I have been wanting to try out a scaled gradient for a long time, and in December when I was holding a lecture about nail polish for my students, I took the opportunity to do it. The base is one coat of Depend 340, a pretty ordinary gold shimme, but it was good as an opaque base. On top of that I sponged double gradients of Layla Gold Idol, Jade Mystic Gold and Darling Diva The Shapeshifter, using nail vinyls from Nails Redesigned (that I had bought from Edgy Polish) to mask off between the coats. All three polishes are holos, actually, but it was difficult to catch it since the sun didn’t really feel like coming out while I wore it. But I like it anyways! Strangely enough the right hand turned out the best, so I threw in a picture of that too. I have to apopogize for the unevenness of the nails on my right hand, though. I don’t think it looks very good, but since I rarely photograph my right hand I tend to care less about how it looks and focus on my left instead…

 

SONY DSC

SONY DSC

Högerhanden:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Publicerat på februari 5, 2016, i Darling Diva, Depend, Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Jade, Layla, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Svampning och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Så det är scaled gradient det heter, -snyggt och ser väldigt proffsigt ut ! Mycket jobb också förmodar jag ?
  /Marianne

  Gilla

 2. Det här blev ju skitsnyggt rent ut sagt!

  Gilla

 3. *försöker se de där olika långa naglarna* *misslyckas*
  väldigt snyggt måste jag säga.

  Gilla

 4. Så jäkla läckert, ser perfekt ut

  Gilla

 5. Lacky Corner: Tack! Det är en tacksam typ av dekor – inte så svårt, men ser avancerat ut!

  Mrs Data: Jooo, du får titta på bilden längst ner, de var jätteojämna! 😛 Men jag misstänker att jag hade brutit pekfingernageln och inte ville kapa de andra helt.

  Lackert: Tack, så kul att du tycker det!

  Gilla

 6. Jättesnyggt, det här måste jag också prova någon gång!

  Gilla

 1. Ping: ABC Challenge 2016 (C): ILNP Cold Fusion | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: