United in Pink: OPI Suzi Has A Swede Tooth och Let’s Do Anything We Want!

Just nu är det lite synd om mig… Jag har gått och blivit superförkyld, och kommer därmed missa ett roligt pr-event imorgon. Goodpr lanserar ett holländskt sminkmärke, Make-Up Studio och det hade varit så kul att få träffa lite andra bloggare och klämma lite på sminket. Nu skriver jag visserligen inte om smink, men jag tycker det är rätt roligt. Till vardags blir det sällan mer än bas, ögonbryn och mascara, men när jag har tid tycker jag att det är kul att leka lite. Jag har dock aldrig lyckats lista ut hur jag ska fota sminkningar, så jag håller mig till naglar på bloggen. (Hade jag kunnat gå och få produktprover så hade planen varit att swatcha dem på handryggen. Händer kan jag ju fota… :-)) För att göra misären värre så är jag tvungen att jobba idag och imorgon förmiddag, trots att jag egentligen inte är frisk nog för det. Problemet med att jobba med undervisning – det fanns ingen annan som kunde ta det och jag vill inte låta min förkylning gå ut över studenterna. Bara att peta i sig Ipren och pallra sig iväg.

Men nog gnällt, jag ska visa ett rosa lack för att haka på United in Pink-veckan hos Lacky Corner idag också. Igår var jag hemma och låg och snörvlade (och jobbade :-P) i soffan, och passade på att swatcha ett par rosa lack när jag nu var hemma på dagtid. Suzi Has A Swede Tooth är från Nordic-kollektionen och till min stora förvåning så tycker jag faktiskt att det är rätt snyggt för att vara rosa! Det är en lite mörkare och mer blåtonad nyans, som jag tycker funkar hyggligt mot min hudton. Applikation var bra, men det blev lite flammigt och krävde tre lager för att täcka. För att passa på att även swatcha ett rosa glitter (och ge er något roligare att titta på än bara ett rosa krämlack) så gjorde jag en omvänd glittergradient med Let’s Do Anything We Want! från Muppets Most Wanted- kollektionen. Det består av smått rosa glitter, pyttesmå vita glitter och medelstora vita fyrkantsglitter i en klar bas. Jag tyckte faktiskt det blev rätt snyggt, men det fick ändå inte sitta kvar. Jag trivs bara inte i rosa, även om det är nyanser som inte ser helt fel ut. Jag tog bort det och gjorde en Halloweenkollektion istället, det är mer min grej… 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I’m feeling a bit sorry for myself at the moment. I have gone down with a terrible cold and will therefore miss the Swedish launch of an Dutch make-up brand, Make-Up Studio, tomorrow. I so looked forward to seeing the other bloggers and getting a look at the products, but it just isn’t possible. I honestly don’t think anyone wants to meet me in my current state… And to make matters worse I have had to work the whole day today and half of tomorrow since I have teaching and noone to fill in for me. I really am not healthy enough to do it, but I took some pain killers and dragged my sorry ass to work. And I have to do the same thing tomorrow (but at least just between 8 and 11, so I can go home at lunchtime).

But enough whining, I’ll show you a pink polish for United in Pink at Lacky Corner. Since I spend yesterday snivelling (and working) in the couch, I took the opportunity to swatch a few pink polishes. Suzi Has A Swede Tooth is from the Nordic collection and to my big surprise I think it looks quite ok for a pink! It is a quite dark and blue-toned pink, and I think it goes decently with my skin tone. The application was good, but it got a bit uneven and took three coats to get it perfectly opaque. To squeeze in two untried in one manicure (and give you something more fun to look at than a plain pink creme), I topped it off with a reverse glitter gradient with Let’s Do Anything We Want! from the Muppets Most Wanted collection. It consists of small pink glitters, tiny white glitters and medium white squares in a clear base. I actually quite like the result, but I still took it off and replaced it with another Halloween manicure. That’s more my cup of tea… 🙂

Publicerat på oktober 22, 2014, i Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i rosa, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: