United in Pink: OPI Hey Baby

Om ni har följt min blogg ett tag så vet ni om att jag har väldigt svårt för rosa, men den här veckan är det United in Pink, en temavecka som Helena på Lacky Corner organiserar för att uppmärkssammar bröstcancer och det är ju ett behjärtansvärt initiativ. Jag tar tillfället i akt och rensar lagret från de få rosa manikyrer som finns där – oftast (eller alltid) är det lack jag har fått att recensera eftersom jag inte köper rosa lack. Hey Baby kom från den förra Gwen Stefanikollektionen. Det är en stark 80-talscerise som inte är min färg alls, men som jag kan tänka mig skulle kunna vara fin på någon annan. Det är tre lager på bilderna och det var lite svårt att få jämnt.

DSC08066

DSC08068

DSC08070

As you might know, rink really isn’t my colour, but this week Helena at Lacky Corner hosts United in Pink, a theme week to bring attention to breast cancer. It is an important cause, so I’ll do my best to join. I do have a few pink polishes that I have been given for review, this one is among them. Hey Baby was released with the last Gwen Stefani collection and it is a strong pink that gives me associations to the eighties. Not my cup of tea at all, but I imagine that it could look good on someone else! This is three coats and it was a little difficult to get it perfectly even.

Publicerat på oktober 20, 2014, i Naglar i rosa, OPI och märkt , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Tycker det är lite komiskt att jag som absolut inte är en rosa person håller i den här veckan 🙂

  Det här lacket ser väldigt fint ut på dig, men jag vet ju också att det kan se hur fint ut som helst utan att man trivs med det.

  Gilla

 2. Lacky Corner: Ja, det är lite roligt faktiskt! Men det är ju för en god sak! Och jag tycker att det är bra att jag dessutom får tummen ur och postar de där rosa lacken som fått ligga och gro bland utkasten! 🙂
  Det är egentligen ett fint lack, faktiskt, bara inte på mig. 😉

  Gilla

 3. Inte riktigt i min färgskala även om jag faktiskt lärt mig att gilla rosa mer och mer genom åren då rena rosa toner funkar riktigt bra med min beigeaktiga hud. Får hoppas att du hittar något lack du kan trivas i under veckan. 🙂

  Gilla

  • Jo, du har rätt, vissa toner funkar bättre än andra. Fast för min del har jag svårt för färgen i största allmänhet. Tror det är för att den känns så tjejig… 😛
   Jag har i alla fall en hel del rosa lack i arkivet som jag har fått för recension, så jag ska nog kunna visa upp en del rosa lack ändå – även om det för det mesta bara blir swatches. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: