Smitten Polish Pure Imagination

Jag fick hem några lack från Smitten Polish för ett par veckor sedan. Sminkan visade Smitten Polish I Feel… Wicked och skrev att den och Pure Imagination är på väg att sluta tillverkas och att det är de sista flaskorna som ligger uppe på Etsy nu. Jag tänkte inte så mycket på saken utan högg åt mig dessa (och två till) tämligen omgående. Och det är verkligen inget jag ångrar! Det här är ett grymt vackert lack, som dock tyvärr är väldigt svårt att fota. I verkligheten är det djupt, men ändå knalligt, blått med lite ljusare blått glitter i. Det finns också fint holodamm i det, så det inte bara glittrar otroligt vackert i blått, i solen får man dessutom njuta av insprängt holognister. Jag har kvar det på tårna och märker att det drar folks ögon åt sig. (Jag undrade först varför en okänd tjej i omklädningsrummet på rummet tittade förvånat på mina fötter, sedan insåg jag att jag visst hade superblåa tånaglar… ;-))

Enda nackdelen med det här är att det var lite tjockt att lacka med. Jag hade lite svårt att få sådär snyggt tunna lager, utan det blev två tjocka. Å andra sidan torkade det rätt fort och täckte på två lager. Det var lite överlacksglufsigt och sög åt sig tre lager Seche Vite innan det var ordentligt slätt.

(Korrektion: Det är inte I Feel… Wicked som är på väg att sluta tillverkas, det är I Want it Now. Som jag också högg en flaska av och som ser jätteläckert ut!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På den här bilden kan man ana holoskimret lite. Ni får tro mig på mitt ord när jag säger att det är mycket tydligare i verkligheten,

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOch så blev det en video också, för att försöka visa på glittret. Tyvärr en rätt kass video, det ber jag om ursäkt för, men det syns lite hur det gnistrar i alla fall. Men det var helt knasigt, för när jag tittade på lacket i solen var det hologlitter en masse, men det bara försvann på skärmen. Irriterande teknologi!

Pure Imagination is a truly beautiful polish, that unfortunately is on it’s way to be discontinued. I learned that from Sminkan and hurried to get a bottle from Smitten Polish’s Etsy shop while I had the chance. And that is something that I really don’t regret! I love this one! It is unfortunately very difficult to photograph, but it consists of lighter blue glitters and tiny holo dust in a vibrant, dark blue base. It is amazing!  

The only down side is that it is a bit thick. I couldn’t do thin coats of it and ended up with two thick ones. It dried normally, though, so that wasn’t a big problem. It was also very top coat hungry and wasn’t smooth until after three coats of Seche Vite.

Publicerat på maj 24, 2013, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått, Smitten Polish/Dreamland Lacquer. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Fast I Feel…Wicked ska ite bli d/c, det är I Want It Now som de sista flaskorna ligger uppe av nu. Den och Pure Imagination. 😀

  Gilla

 2. Vilket vackert lack. Så härligt. 🙂

  Gilla

 3. Sminkan: Oops, jag missuppfattade tydligen! Jag ändrar i mitt blogginlägg ovan! Tack för att du sa till!

  Ann-Sofie: Ja, det är jättefint! 🙂

  Gilla

 4. Det är verkligen vackert!

  Gilla

 1. Ping: Smitten Polish I Feel… Wicked | Nageldraken

 2. Ping: Regnbågsglitternaglar | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: