Orly Mega Pixel FX

Nu har jag fått lite mer info om Orlys Mega Pixel FX-kollektion, som jag fick två lack ur i veckan. Det beskrivs så här:  ”MegaPixel FX består av 6 st finfördelat, holografiskt, skimrande glitterlack som skapar en textur som liknar stjärnhimlar och silverbad i en matt, pixlad yta. Ett otroligt djup och effektfull finish!” Jag håller inte riktigt med om att de skulle vara holografiska, i alla fall stämmer det inte på lacken jag har, men jag skulle beskriva dem som glittriga matta texturlack. Jämfört med OPIs sandlack har det en mindre rivig yta, vilket jag gillar eftersom jag hade lite svårt för OPIs supergrova textur.

Jag fick Rose Pixel och Silver Pixel att recensera, och är extremt nyfiken på Black Pixel. Den måste jag skaffa mig! Plum Pixel ser också fin ut! Vad tror det, är det här något ni kommer att testa eller är ni redan trötta på texturlack?

megapixel MegaPixelFX_Lineup(1)

I just got some information about Orly’s Mega Pixel FX collection that has recently been released. It consists of six textured glitter polishes that has a less gritty texture than the OPI Liquid Sand polishes. That is defintely a plus for me, since I didn’t really like the OPIs. I got Silver Pixel and Rose Pixel for review, but I have not tried them yet. I have polished them onto swatch sticks though and they look really nice! I am especially curious of Black Pixel. That looks to be a polish that would suit me perfectly!

Publicerat på maj 23, 2013, i Orly, PR-relaterat, Strukturlack. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: