Paket från Orly!

Idag fick jag ett paket med inte mindre än fyra nya Orlylack att recensera! Jag hade bara fått pressinfo om Mash Up-kollektionen sedan tidigare, så jag blev glatt överraskad över att också få två lack från MegaPixel FX-kollektionen. Ska jag vara helt ärlig hade jag faktiskt missat den helt, men tydligen hakar även Orly på trenden med strukturlack och släpper sex matta glitterlack. Jämfört med OPIs sandlack är de här inte alls lika skrovliga, vilket jag tycker är en fördel. Jag blev lite störd av den extremt grova ytan hos OPIs lack, men de här lacken tror jag att jag ska klara att ha på fingrarna. (Jag har bara lackat upp dem på stickor än så länge.) Jag känner mig sjukt sugen på det svarta i kollektionen, som består av en svart bas med silverskimmer i. Det kan ju bara bli rätt för mig!

DSC05976

De här lacken fick jag. Från Mash Up är det Sparkling Garbage och Harmonious Mess. Från MegaPixel FX Rose Pixel och Silver Pixel.

DSC05980

Sparkling Garbage. Scattered holo i ljust blågrönt. Ser riktigt, riktigt fint ut och jag har en känsla av att det är ordentligt holografiskt. Rätt skirt, dock, jag tror det krävdes fyra lager för att få det täckande på stickan.

DSC05981

Harmonious Mess. Lavendel med ett stänk av grått. Ingen färg jag brukar köpa, men jag ska nog vänta tills jag har haft den på naglarna innan jag säger för mycket. Den är rätt grå i vissa ljus och jag tror jag kan gilla den mer än vad jag trodde jag skulle göra när jag såg promobilderna på den. För den delen ser den blå ut på alla bilder jag har sett, men den är lila.

DSC05982

Rose Pixel. Gammelrosa skimmer med små hologlitter i samma färg. Torkar matt men glittrar en hel del. Verkligen ingen färg jag skulle ha köpt, men även den här ska jag ge en chans innan jag dömer ut den. I inomhusbelysning blir den mindre rosa och ganska elegant faktiskt. Vem vet, jag kanske kan trivas i den trots att den är rosa. 😉

DSC05983

Silver pixel. Silverfärgad bas med små hexglitter i silver. Även denna torkar skrovligt matt. Jag gillar den här och är glad att jag fick den! Klassiskt silvrigt blir ju aldrig fel, och den här var lite kaxig ändå.

 

Sparkling Garbage gjorde mig lite nyfiken på att jämföra den med de andra hololacken i samma färgskala som jag har; Cactus Magnesium, Layla Emerald Divine och Nubar Reclaim. Sparkling Garbage är faktiskt rätt annorlunda. Det är ljusare och har scattered holo och inte linjärt. Nu hade jag ju ingen sol att fota i, men som ni ser på den undre bilden, som är tagen under min halogenbordslampa, verkar det ha en riktigt ordentlig holoeffekt.

DSC05991

DSC05993

Vad tycker ni? Ser de sjyssta ut? Och vilket vill ni se på naglarna först? Eller, det har egentligen Katla redan valt. Hon fick titta på alla fyra flaskorna och tyckte att Sparkling Garbage såg klart godast ut (hon försökte tugga på flaskan), så det blir nog den jag testar först. Men sedan kan ni få välja!

 

I have gotten four new polishes for review from Orly today: Sparkling Garbage (a scattered bluegreen holo that looks gorgeous), Harmonious Mess (a greyish lavender creme), Rose Pixel (a textured rose glitter) and Silver Pixel (a textured silver glitter). The first two are from the Mash Up collection and the second two from the MegaPixel FX collection, that I honestly wasn’t aware of until today. But of course Orly had to make textured polishes as well. These are not at all as rough as OPI’s sand polishes, which I like . Especially Silver Pixel looks really nice.

Last you have a comparison between the other three bluegreen holo polishes I have; Cactus Magnesium, Layla Emerald Divine and Nubar Reclaim. Sparkling Garbage is quite different since it is lighter and have scattered holo. I had no sun to look at the holo in, but I think that there is a lot of holo goodness in this one!

Publicerat på maj 20, 2013, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Matta lack, Naglar i grönblått, Naglar i lila, Naglar i rosa, Naglar i silver, Orly, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. De ser fantastiska ut allihopa men Sparkling Garbage, wow!

  Gilla

 2. Vad fina!! Jag fick också paket! 😀 Men jag fick helt andra lack! Visar vilka imorgon.
  Ska bli så kul att se dessa på dig!!

  Gilla

 3. Mycket fina! Sparkling Garbage ser intressant ut.

  Gilla

 4. Jag tror den kan vara riktigt tjusig! Den kommer nog åka på ikväll, så den kanske får bli veckans bidrag till holofredag!

  Gilla

 5. Sparkling Garbage ser onekligen intressant ut:)

  Gilla

 6. Åh vad jag ser fram emot recension på dom lacken! Särskilt de matta skrovliga!

  Gilla

 7. Lelack: Jag tror alla är överens med Katla om att det är det mest spännande lacket!

  LaCatte: Då ska jag försöka få till recensioner så snart jag kan. De matta ser faktiskt riktigt fina ut, särskilt det silvriga!

  Gilla

 1. Ping: Orly Mega Pixel FX | Nageldraken

 2. Ping: Orly Sparkling Garbage | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: