Orly Coachella Dweller

Det var ett tag sedan, men idag kan jag faktiskt vara med på Nail Art Sunday igen! Idag har jag det sista av Orlys vårlack att visa er. Jag fick ju hela kollektionen när jag var på deras pressfrukost, och Coachella Dweller har blivit stående på hyllan rätt länge. Jag har väl bara inte varit sugen på ljusgrönt. När jag väl fick det på fingrarna tyckte jag bättre om det än jag hade trott. Det har en lite grå ton i sig som gör att det inte blir för pastelligt, och det är ju bra när man som jag inte är så mycket för pasteller. Jag hade tre lager av det och det var lite rinnigt att måla med, men inte ohanterligt. Det jämnade ut sig fint även om det såg lite ojämnt ut när det var vått.

Jag dekorerade med svart glitter på diagonalen, nämligen Emily de Molly Death Defy som är ett överlack med svart glitter i en klar bas. Stjärnorna ingår inte i det däremot, de tryckte jag dit extra. Jag tyckte själv att den här manikyren blev helt ok men inte spektakulär och blev faktiskt lite förvånad över att jag fick ovanligt mycket kommentarer på den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThis is the last of the polishes from Orly’s spring collection that I got for review at their press event last february. I don’t know why I waited so long to use it, but I am not really a pastel person so I just didn’t feel like wearing it. Once I got it on my fingers I actually liked it more that I thought I would. It is slightly dirty and not a very bright colour, which makes it much nicer in my eyes.

I used three coats and it was slightly runny but entirely managable. I decorated it with Emily de Molly Death Defy, which is a top coat with black matte glitters in a clear base, and some black stars.

Publicerat på maj 19, 2013, i Diverse nageldekor, Emily de Molly, Naglar i grönt, Orly. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Himlans snyggt hörru du!

  Gilla

 2. Lite otippat så gillar jag det massor!!

  Gilla

 3. Vilket kul sätt att använda ett sådant effektlack som man kanske ändå får räkna det som. Ser ut som om du placerat ut dem där med ”flit” istället för att ha lackat på dem:)

  Gilla

 4. Lacky Corner: Tackar, tackar! 🙂

  Linda: Visst är det lite skumt tilltalande? Jag trodde inte jag skulle tycka så pass mycket om det som jag faktiskt gjorde.

  Lela: Stjärnorna är faktiskt ditplacerade separat, de ingår inte i effektlacket. 🙂 Jag tycker det är kul att försöka hitta på lite annorlunda sätt att använda effektlack, man måste ju ha lite omväxling!

  Gilla

 5. Det här var ju riktigt snyggt! Och stjärnorna passar perfekt med det andra glittret.

  Gilla

 6. Det var väldigt snyggt tillsammans! Gillar att du stoppade i stjärnor.

  Gilla

 7. Roxcat: Ja, jag tyckte det blev lite roligare med stjärnor i!

  Alexandra: Kul att du gillade det!

  Gilla

 8. Snyggt att enbart ha glittret på ena sidan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: