Orly Rose Pixel

Här är nästa lack jag fick att recensera från Orlys Mega Pixel FX-kollektion. Behöver jag säga att det här inte blev någon favorit? Det är ju rosa. Jag gillar strukturen och glittret (lacket består av små silverhexglitter i en gammalrosa matt skimmerbas), men inte färgen. Den är rätt tråkigt tantrosa (samma färg som vårt hus, som ni ser i bakgrunden på bilderna ;-)). Men å andra sidan är det fullkomligt förutsägbart att jag inte skulle vara så förtjust i den här färgen, så jag ska inte uppehålla mig vid det.

Det var alldeles utmärkt att lacka med och gled på hur lätt som helst. Tyvärr torkade det lika långsamt som Silver Pixel. När jag lackade ett lager i taget och lät det torka ordentligt emellan gick det lite bättre, men jag råkade ändå sabba det lite. Fördelen med den är strukturen är i alla fall att små hack inte syns, och har inte lacket torkat helt kan man fixa det genom att platta till det lite.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Needless to say, this was no favourite of mine. I mean, it’s pink. I really don’t like pink. Nuff said. Disregarding that issue, I like the texture and sparkle of it. It consists of small silver hex glitters in a matte shimmery base, and it really does sparkle. Application was spotless, it glided on easily and was opaque in two coats. However, it did dry very slowly, same as Silver Pixel.

This is from Orly’s Mega Pixel FX-collection and it was sent to me for review.

Publicerat på juni 3, 2013, i Glitter, Matta lack, Naglar i rosa, Orly, Strukturlack. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Oj, jag trodde den var typ beige, såg inget rosa alls.

  Gilla

 2. Neeeh… det föll inte mig i smaken heller…

  Gilla

 3. Nej du, det här var inte heller min grej. Rosa och sand i kombo går helt bort för mig.

  Gilla

 4. Jag gillar ju texturlack, men den här färgen var jag inte riktigt överens med.

  Gilla

 5. Nja, den ser inte så rolig ut. Tror jag överlever utan den i samlingen. 😀

  Gilla

 6. Det ser okej ut, men inte mer.

  Gilla

 7. Lite tantig rosa kanske… Men man kanske kan pimpa den med lite silver eller nåt…? 🙂

  Gilla

 8. Sarah: Det ser rätt beiget ut i vissa ljus, faktiskt.

  Linda: Nej, det är inte så kul.

  Lacky Corner: Håller med. Sandlack ska gärna vara lite edgy tycker jag. Det blir lite skumt när de är rosa.

  Colour it: Jo, texturlack är trevliga och det här har riktigt fin textur, men jag skulle rekommendera något av de andra lacken i kollektionen istället. Det silvriga var ju jättefint, t ex!

  Sminkan: Det gör du garanterat!

  Nailtastic: Jag tycker knappt det är ok, men det är ju jag det…

  Little Miss Nailpolish: Jo, den kanske går att pimpa, men det skulle nog inte hjälpa i mina ögon. 😉

  Gilla

 1. Ping: Orly Black Pixel | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: