Nail Art Sunday: Jessica Gingersnap

Jag bara jobbar en massa numera, så det finns inte mycket tid till nail art. Jag hittade det här i arkivet, så jag kan i alla fall vara med på Nail Art Sunday nu när det är valfritt tema den här veckan!

Jessica Gingersnap är ett fint, men kanske inte spektakulärt lack. Det är brunt i botten, men har skimmer i rött och guld så det händer lite i färgen. Jag bar tre lager och det var lite rinnigt och ville gärna ner i nagelbanden. Hållbarheten var sisådär, jag hade en del tipwear redan efter ett dygn. Dekalerna är från eBay och köptes i ett paket med 20-25 kartor för inga pengar alls. Med tanke på det är de helt ok.

För övrigt har jag shoppat alldeles för mycket lack på sistone. Jag sitter med en gigantisk jobbdeadline om några veckor. Ett sånt där projekt som tar all tid, inklusive all fritid. Blä! Och då blir det en del tröstshopping i pauserna… 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jessica Gingersnap is a nice brown polish with red and gold shimmer that gives it some depth. It’s not spectacular, but I like it well enough. I wore three coats and it was a bit runny to apply. I got some tipwear already after a day.

The stickers are from eBay, bought in a bunch of 20-25 sheets of stickers costing almost nothing. Considering that, I think they are really nice.

Publicerat på juni 2, 2013, i Dekaler, Jessica, Naglar i brunt. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Dekalerna blev som små tiaror på naglarna:)

  Gilla

 2. Haha, ja, det kan du ha rätt i! 🙂

  Gilla

 3. Tänkte på något smycke när jag såg detta, kul manikyr, 😛

  Gilla

 4. Du måste ha väldigt mycket dekaler hemma 😉
  Känner igen det där med tröstshopping 😉

  Gilla

  • Jag har faktiskt sjuka mängder dekaler hemma! Det liksom svämmar över lite… 🙂 Tröstshopping är farligt! Men just nu känns det som att det och bloggen är det enda roliga jag hinner med. Blogga kan jag ju göra som en paus i jobbet. Träffa kompisar tar liksom mer tid… :-/

   Gilla

   • Kan vi inte få se lådan med alla dekaler nån gång? 😉
    Känner igen det där med att bara jobba och blogga… Just nu är det studentveckor och det blir mycket blomjobb då… för mkt…
    Hoppas allt går bra för dig! Vi får ser fram emot semestern 😉

    Gilla

    • Absolut! Jag har bara aldrig tänkt på att det skulle kunna vara intressant för någon annan att se. 🙂
     Jag kan tänka mig att det är sjuka mängder blommor att fixa så här års! Hoppas du får det lugnare bara studenttiderna är över. Själv har jag deadline den 19:e, så jag får kämpa på ett tag till…

     Gilla

 5. Ser fint ut med dekalerna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: