Illamasqua Mottle

Jag måste ju följa upp foliekatastrofen med något snyggt så snart som möjligt, så här får ni Illamasqua Mottle, ett ljusgrönt (mintgrönt?) lack med små och medelstora svarta glitter. Effekten ska likna fågelägg, och det tycker jag det gör – även om just den mintgröna äggen mer får mig att tänka på godisägg än riktiga fågelägg. Jag gillar verkligen det här lacket, trots att det är mycket ljusare än vad jag normalt brukar uppskatta.

Det var inte helt kul att lacka med, det var rätt tjockt, men det jämnade ut sig bra och var hyggligt slätt efter ett lager överlack. Skumt att det här var så tjockt när Freckle var så trevligt. Jag måste nästan ha slarvat med att skruva åt korken så det har torkat lite. Tre lager krävdes för att det skulle bli helt täckande. Jag beställde det från Illamasquas webshop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter en dag kom jag på att det nog skulle vara snyggt matt, vilket det också var. Anledningen att tanken slog mig var faktiskt att jag hade plockat fram mitt matta överlack för att tunna ut det och fumlade med den så jag tappade korken och råkade kladda lite matt överlack på naglarna. Jag tycker faktiskt att det här var snyggare matt än blankt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illamasqua Mottle is a nice light green (mint?) polish with tiny and medium sized black glitters. I really like it and it reminds me of candy eggs. I think my bottle has dried some since I got it, because it was a bit thick, which Freckle wasn’t.

I mattified it after a day and I like it even better matte, actually.

Publicerat på juni 1, 2013, i Glitter, Illamasqua, Matta lack, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Det var riktigt snyggt som matt! Har inte tänkt på det! Jag gillar det här massor! Jag har det med och fick egentligen fel flaska. Beställde ett blå, men fick ett grönt 😉 Men så här i efterhand gör det inget alls! Fick ett blått också sen dessutom 😀

    Gilla

    • Men vilken tur du hade, då fick du ju ett extra lack! 🙂 Jag hade kunnat tänka mig att ha det blåa också, men Illamasquas lack är ju inte de billigaste, så jag begränsade mig till det gröna och det bruna.

      Gilla

  2. Ser rätt fint ut faktiskt. Inte illa alls.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: