Misslyckad folie

Det var synd att jag inte hade det här tillhanda när Lela körde Gräsliga veckan för ett tag sedan. Jag försökte mig på en variant av Ciatés Colourfoil,  bara för att testa, och njae, det blev verkligen inget vidare. Det påminner mig mest om en kladdig målarpalett eller någon slags dagiskladd. Det hade kanske varit bättre med mindre fält och färre färger, men jag vet inte. Det blev nog bara inte bra. Men jag tycker man ska våga visa även misslyckade manikyrer så vi inte alla får en kollektiv prestationsångest, så här är den i all sin anskrämlighet.

F ö försökte jag svampa på limmet för att få folien lite mindre skarp i kanterna, men det blev ändå lite för ”blockigt”. Det hade nog dessutom varit snyggare med en omönstrad grön folie, men jag tog vad jag hade hemma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tried to make a version of the Ciatés Colourfoil manicure, but it turned out quite horrible. I spunged on the glue just to get less sharp edges of the foil, but it still got to blocky and it mostly reminds me of some kind of kindergarten mess. But well, I’ll show it to you anyway, just to show that we all make less successful nail art sometimes!

Publicerat på juni 1, 2013, i Nagelfolie. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jamen … ja, men alltså sista bilden där, man får ju intryck av modernt måleri på något sätt ändå. Lite annorlunda. Färgigt. Jag har en känsla av att det kan vinna i längden, om du nu skulle låta/låtit det sitta … :-).

  Gilla

 2. Jag tycker det var lite roligt ändå! Det ser väldigt kreativt ut om inte annat. Tror att samma koncept men med bara det gröna och det blå hade kunnat bli riktigt snyggt!

  Gilla

 3. Camilla: Kanske det… Nu fick det bara sitta kvar över natten, så det är svårt att veta. 🙂

  Cactus: Jo, färre och mer lika färger skulle nog göra det bättre, det har du nog rätt i.

  Gilla

 4. Ha ha, detta känns som ett kvalificerat bidrag till gräsliga veckan:) Men jag håller med, sista bilden känns som modern konst. Sån där som folk betalar galet dyra pengar för men ingen förstår vad de föreställer;)

  Gilla

  • Visst är det! Synd bara att jag inte spar på mina misslyckanden så jag hade kunnat vara med… Och modern konst är inte riktigt min grej, vare sig på väggen eller naglarna. 😉

   Gilla

 5. Hm… Nej, lite för rörigt tyvärr.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: