Nail Art Sunday: OPI Over & Over A-Gwen med nagelfolie

Veckans tema på Nail Art Sunday är ”rött”, och jag hade en röd nagelfolie som jag inte hade använt så jag hade en ide om vad jag ville göra. Kruxet var bara att jag var på en fest igår och har ett grönt lack på naglarna (för att matcha min klänning) som jag inte vill ta bort riktigt än. Lösningen blev att fixa röda tånaglar istället, så ni får en pedikyr den här veckan. Jag vet att vissa har svårt för bilder på fötter, så jag hoppas att ingen tycker att det är läbbigt att titta på mina tår… 🙂

Som bas har jag OPI Over & Over A-Gwen från Gwen Stefanikollektionen. Det är ett klassiskt rött, knappast originellt men ändå alltid snyggt. Det här hade dessutom en mycket trevlig formula och täckte på två lager. Folien heter Red Onyx och är köpt från No1 Nail Art Shop på eBay. Den var faktiskt alldeles ovanligt trevlig att applicera och fäste väldigt snällt. På stortånaglarna fäste jag trekanter av folie som jag ramade in med striping tape i silver och de övriga tånaglarna täckte jag helt med folie.

DSC07817

DSC07818

DSC07820

This weeks Nail Art Sunday theme is ”red” and I had a red nail art foil that I hadn’t used yet and an idea of what I wanted to do. The only problem was that I have a very nice green polish on since a party yesterday that I don’t want to take off yet. The solution was to paint my toe nails instead, so you’ll get a pedicure this week.

As a base I am wearing OPI Over & Over A-Gwen from the Gwen Stefani collectionen. It is a classic red, hardly original but always nice. It had a good formula and was opaque in two coats. The nail art foil is called Red Onyx and I bought it from No1 Nail Art Shop on eBay.It was exceptionally easy to apply. On the big toe nails I applied triangles that I framed with silver striping tape. I applied foil over the whole nail on the other toes.

Publicerat på februari 16, 2014, i Diverse nageldekor, Nagelfolie, Naglar i rött, Nail Art Sunday, Pedikyr. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Har fortfarande inte testat folie. Har fyra burkar köpta på TGR hemma i skåået mest för att se hur det skulle bli men är rädd för att resultatet inte kommer bli så bra och då drar jag mig för att göra det:(
    Är ju ingen foliemästare så som du är.

    Gilla

    • Men ska du inte göra ett försök? Det är inte så svårt alls, bara man väntar tills limmet har blivit genomskinligt (och har en snäll folie…). Jag vill egentligen använda folie oftare, det är ju himla roligt, men jag har ju hela tiden så många läckra lack jag måste hinna testa!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: