Glittergradient med OPI Miss Piggy’s Big Number och Muppets World Tour

Det här är några av mina favoriter från Muppets Most Wanted-kollektionen, som släpps i början av april. Jag fick dem på Goodprs bloggträff och har fått ett intryck av att många är nyfikna på det blåa Miss Piggy’s Big Number, så det var faktiskt det första jag lackade med (fast inte det första jag visade). MPBN är starkt blått och skiftar i mörkblått, så det är faktiskt mycket diskret duokromt. Så diskret att jag inte la inte märke till det förrän jag lackade med det. Det är riktigt fint även om det inte är makalöst. Det var trevligt att lacka med och täckte på två lager.

För att piffa till det och testa lite fler av lacken från kollektionen gjorde jag en gradient med Muppets World Tour. Det är ett i huvudsak vitt glitter med inslag av silver, blått och rosa. Det är väldigt tätt så det går nog bra att får det täckande på egen hand också. Jag tycker det var en trevlig kombination, men jag är inte kär direkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

These are some of my favourites from the Muppets Most Wanted collection. Miss Piggy’s Big Number is a bright blue shimmer that actually has a slightly douchrome shift in darker blue. It is really pretty, and the formula was also good. This is two coats.

To spice it up a bit a made a gradient with another polish from the collection, Muppets World Tour. It is a dense glitter that is predominantly white and silver but also with some blue and pink glitter accents. I like the combination of the two polishes, they go quite well together.

Publicerat på februari 16, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Naglar i blått, Naglar i svart, Naglar i vitt, OPI. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Vilken snygg kombination!

  Gilla

 2. Alltid trevligt med gradienter i de här färgerna.

  Gilla

 3. Det var en riktigt snygg kombo

  Gilla

 4. Malin: Tack!

  Sminkan: Ja, det är en klassisk kombination! 🙂

  Lackert: Kul att du tycker det!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: