Rescue Beauty Lounge Recycle med folie i repris

Ja, så var det mina naglar från bröllopet i helgen då. Eftersom jag lyckades matcha brudklänningen rätt bra när jag gifte mig körde jag med samma lack (Rescue Beauty Lounge Recycle) och samma folie, men gjorde en lite annan variant och la bara på folien på delar av nageln. Jag markerade gränsen med ett nailartlack i guldglitter. Det blev rätt bra så här också, och det var ju kul att matcha klänningen igen.

Recycle är ett av mina absoluta favoritlack. Det är en härlig färg och det är fantastiskt trevligt att måla med. Det hamnar där man vill ha det, täcker på två lager och sitter bra. Jag har faktiskt använt det så mycket att det börjar synas att nivån i flaskan har sjunkit en hel del. 🙂

Först en bild med min mask och Rockelsta slott i bakgrunden, tagen medan vi väntade på att gå in till vigseln. Det var ju faktiskt sol i helgen, underbart nog!

This is the manicure I wore for the wedding I attended last weekend. Since I got to reuse my wedding dress, I also reused my wedding manicure, or at least did a version of it. Instead of putting the nail art foil over the whole nail, I only put it on parts of it and marked the edge with a gold glitter nail art polish. The green polish is an old favourite of mine, Rescue Beauty Lounge Recycle, which really is an excellent polish with a wonderful formula!

Publicerat på oktober 29, 2012, i Bröllop, Nagelfolie, Naglar i grönt, Rescue Beauty Lounge. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Det här var ursnyggt! Kanonfin färgkombo.

  Gilla

 2. Detta var verkligen snyggt! Det snyggaste jag sett på mycket länge!

  Gilla

 3. Underbart tjusigt:)

  Gilla

 4. Oerhört tjusigt även denna gång.

  Gilla

 5. Tack allihopa, vad kul att ni gillade det! 🙂

  Gilla

 6. Det ser jättevackert ut, och det blir lite extra spännande med den oregelbundna designen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: