Tillbaka! Och bröllopsmanikyren…

Nu är jag tillbaka i Sverige igen, nygift och med mer tid att ägna åt bloggen! Bröllopet var ganska underbart, faktiskt, och jag kommer att frångå nagelbloggandet i ett inlägg framöver och beskriva det (också för att kunna visa lite bilder för de som inte var med). Jag har dock inte fått bilderna från bröllopsfotograferna än, så jag väntar nog tills dess så det kan bli riktigt snygga bilder. Ni kan dock få en försmak – självaste bröllopsmanikyren. 🙂

Jag övervägde först att ha lite diskreta bröllopsnaglar, något i guld eller så, men insåg sedan att det ju var en rätt dum idé. När jag nu aldrig har diskreta naglar annars finns det väl ingen anledning att ha det på bröllopet? Eftersom min brudklänning är sydd i ett grönt sidenbrokadtyg med guldmönster så blev det en matchande manikyr. Basen är två lager av Rescue Beauty Lounge Recycle och på det är det en folie med ett transparent spetsmönster i guld. Både lacket och folien är gamla favoriter, vilket kändes som en bra idé när det gällde någon så viktigt som bröllopet. Det hade inte varit så kul att upptäcka på bröllopsdagen att lacket hade bubblat eller chippat. Nu höll det alldeles utmärkt och var snyggt och fint hela bröllopet!

När jag satt och dekorerade det insåg jag att jag hade naglar i samma färg som Pilsner Urquells burkar, så de fick vara med på bild. Mycket passande faktiskt, eftersom det var den ölen som serverades på bröllopsfesten. 🙂

Annars tyckte jag att det passade bra att fota naglarna mot brudklänningen…

I’m back from Prague, newly married and with more time for the blog again! The wedding was actually quite wonderful and I will forgo the nail blogging in a post sometime in the future to tell you about it. I will however wait until I get the photos from the wedding photographers, but until then you can have a look at the wedding manicure!

I first considered having a discreet manicure – something in gold or so, but after a while I realized that that was a silly idea. I never have discreet nails otherwise – why should I have it on my wedding day? So the nails got to be green and gold. I had a wedding dress in green silk brocade  with a gold pattern, so I matched my nails to it. I used an old favourite, Rescue Beauty Lounge Recycle, as a base and topped it with a gold lace foil (bought from eBay a long time ago) that I have used a few times before and really like. I was very happy with the result and it stayed on and looked nice the whole, long wedding day!

I realised as I was working with it that I also accidentaly had matched the Pilsner Urquell cans, which was kind of appropriate since that was the beer that was served at the reception.

The last picture shows the nails over the fabric of my wedding dress. Not an exact match, but close enough…

Publicerat på juni 24, 2011, i Bröllop, Nagelfolie, Naglar i grönt, Rescue Beauty Lounge. Bokmärk permalänken. 18 kommentarer.

 1. Grattis, vad roligt!! Och jättefina nagar!

  Gilla

 2. Grattis! 🙂

  Väldigt fina naglar. Jag är inte mycket för att dekor på mina egna naglar, mest för att jag inte har tålamod, men det där var så snyggt att jag nästan ramlar ner från soffkanten.

  Gilla

 3. Tack! Jag blev faktiskt ovanligt nöjd med den här manikyren själv också. Nagelfolie är fina grejor! 🙂

  Gilla

 4. Grattis!!!
  Naglarna är otroligt snygga och nu blev jag väldigt nyfiken på att få se klänningen….

  Gilla

 5. Såååå snyggt! =) Ser fram emot att få se bilder från bröllopet också, och är glad att du är tillbaka och uppdaterar…

  Gilla

 6. Tack! Det är kul att vara tillbaka och ha tid att blogga lite! Jag har fortfarande en del i arkivet att beta av, så det blir nog lite ketchupeffekt nu… 🙂

  Gilla

 7. Vilken ursnygg bröllopsmanikyr!

  Gilla

 8. Grattis!
  Vilken vacker manikyr!

  Gilla

 9. Grattis till giftermålet! Tycker att du tänker helt rätt med manikyren, som för övrigt var grymt snygg!

  Gilla

 1. Ping: NfuOh 71 och Deborah Lippmann Boom Boom Pow « Nageldraken

 2. Ping: Bröllopsdag! « Nageldraken

 3. Ping: Rescue Beauty Lounge Recycle med folie i repris « Nageldraken

 4. Ping: OPI Throw Me a Kiss | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: