BB Couture Redwood Forest

BB Couture gör riktigt trevliga lack, och det här var inget undantag. Nu var det ett tag sedan jag hade det på fingrarna, så jag kommer inte ihåg hur många lager det är eller hur det var att lacka med, men det är i alla fall en fin färg. När jag beställde det trodde jag att det skulle vara grönare, men det är mer blågrönt. Det har också det typiska småkorniga glittret som många BB Couture-lack har.

Som dekor använde jag en svartsilvermarmorerad nagelfolie som jag applicerade lite ojämnt på ena sidan av nageln.

Publicerat på juni 24, 2011, i BB Couture, Nagelfolie. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: