L.A. Girl Metal-gradient

Det här är mitt första försök att svampa, och det var lättare än jag trodde, faktiskt. Jag har blivit imponerad av Lillasysters snygga svampade manikyrer och det var väl helt enkelt dags att pröva själv. (Lillasyster har en tutorial för hur man gör här, ifall någon undrar.) Jag blev lite inspirerad när jag såg tre av mina L.A. Girl Metal-lack stå bredvid varandra på min hylla med oprövade lack och noterade hur bra de gick in i varandra. Så det blev en svampad gradient i svart och silver. Jag började med två lager Sterling Silver, svampade sedan på ett lager Graphite på de yttersta två tredjedelarna av nageln och avslutade med ett svampat lager Obsidian på den yttre tredjedelen. De passade riktigt fint ihop och det var som sagt lättare än jag trodde att svampa. Den här manikyren blev jag riktigt nöjd med, faktiskt!

Sterling Silver hade jag inte testat innan, men det var ett utmärkt lack att lacka med, precis som de andra i kollektionen. Hade jag haft det ensamt hade jag nog haft tre lager, men nu räckte det med två eftersom jag ändå skulle täcka över spetsen med andra lack. Det håller också väldigt bra, jag har haft den här manikyren i fyra dagar nu och den ser fortfarande helt ok ut. Jag älskar nagellack som håller i fem dagar så man inte behöver byta stup i kvarten!

(Sådär! Nu är jag faktiskt ikapp med arkivet! :-))

Publicerat på maj 29, 2011, i L.A. Girl, Svampning. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Superläckert! Den bloggen har jag inte sett tidigare, hittade flera tutorials jag måste testa på, får tacka för tipset! 😉

  Gilla

 2. Jag måste också prova. Det är så mycket jag ska prova bara. Ombres, skittles, gradients, lapptäcksmanikyrer… Gah! Och så har jag typ 140 oprovade lack också. Tur att det snart är semester. 😀

  Gilla

 3. Vad fint det blev!

  Gilla

 4. Jättesnyggt! Har också provat att svampa några gånger och det är riktigt roligt, lätt att få det snyggt 🙂

  Gilla

 5. Dette ble kjempefint, og litt dramatisk… Liker veldig godt å svampe selv, resultatet blir nesten alltid bra, også er det så lett og det går ganske raskt ☺

  Gilla

 6. Tack alla! Jag tycker det var riktigt kul att svampa! Det blev snyggt och gick fort – lite som dragmarmorering, det är också en bra snabbdekor.
  Sminkan: Det låter jobbigt, du borde inte behöva jobba så mycket. Borde inte folk förstå att det är viktigare att ge världen vackra lack? 🙂

  Gilla

 1. Ping: Min första franska manikyr « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: