Color Club Alias

Mm… skitsnyggt lack! Basen är mörkt lila, men det är fullt med skimmer i lilarosa och blått, mest lilarosa, som ger det ett härligt djup och lagom mycket glitter för att vara roligt men inte ”in your face”. Dessutom är det duokromt i mörkgrönt, och när den skiftningen kommer fram (den syns bara i rätt ljus, lite halvskugga sådär) ser det ut att ha guldglitter istället. Det är ett riktigt mångfacetterat lack som skiftar karaktär utefter ljuset. Jag gillar det skarpt!

Formulan var helt ok, jag trooooor att det är två lager, men jag vågar inte svära på det för det var en och en halv vecka sedan jag lackade med det. Hållbarheten var inte jätteimponerande, men ok. Jag hade det i fyra dagar men då blev det lite konstgjord andning sista dygnet. (Dvs lappning eftersom det var präktig tipwear och några små flisor som hade gått.) Det bör nog tilläggas att min kollega Karin var rätt besviken på hållbarheten på hennes Alias, det hade chippat redan efter ett dygn på henne, tror jag.

Eftersom lacket var så fint i sig och jag dessutom hade dåligt med tid blev det enkel dekor, bara en accentnagel med lite jox med en guldholografisk nagelfolie. (En som jag vet är snäll och samarbetsvillig.) Jag blev rätt nöjd med resultatet ändå.

På bilderna ser det lite mer blålila ut än det egentligen är. Min kamera hittade liksom inte det där rosalila glittret. I verkligheten har det en lite mer rosalila ton.

Utomhus i sol. Observera skimret!

Utomhus i halvskugga, vilket tar fram den härliga duokroma effekten.

Publicerat på maj 27, 2011, i Color Club, Nagelfolie. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Gud vad coolt med det guldiga! Har aldrig testat folie förr, ser sjukt coolt ut!

  Gilla

 2. Tack! Folie är rätt kul att hålla på med. Man kan göra så mycket med det. Det tar lite mer tid än en del andra dekorer, däremot, så det blir inte av så ofta.

  Gilla

 3. Jag älskar Alias! Den är så läcker! Jag hinner inte sita på det heller eftersom jag sällan har lack mer än ett-två dygn.

  Gilla

  • Ja, det är ett riktigt fint lack! Jag försöker däremot få mina manikyrer att hålla upp till fem dagar numera eftersom jag inte har tid att lacka om, så jag blir lite irriterad när de chippar för tidigt. Då är L.A. Girl-lacken guld, de brukar jag ha i fem dagar utan problem!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: