Nubar Citadel ännu en gång

Nubar Citadel är ett lack jag har visat hela två gånger tidigare, här och här. Det är en bra bas för dekor helt enkelt – en neutral grå färg. Eftersom jag inte gillar pasteller har jag lite begränsat med ljusa lack att ha under mörk nageldekor. Citadel är i alla fall ett sjysst lack, bra att lacka med och allt det där!

Dekalerna är från rhubarbe09 på eBay, precis som de jag visade senast. Finfina små fjärilar, men tyvärr inte så slitstarka. Jag lackade bara över ett lager överlack och några av dekalerna blev riktigt nötta redan efter två dagar, så jag fick ta bort alltihopa. Jag tror att det krävs två lager överlack för att skydda dem ordentligt. Ska pröva det nästa gång. Men det är i alla fall riktigt fina dekaler! (Kanten på dekalen syns inte alls lika tydligt på riktigt som den gör på kort.)

(Och om någon undrar så har jag inte fått något sytt på brudklänningen de senaste dagarna, då jag har hunnit blogga. Dåligt av mig! 😉 Får skärpa till mig i helgen och få lite gjort då istället.)

Publicerat på maj 26, 2011, i Dekaler, Nubar. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Helt underbara dekaler. Nu vill jag också ha….

    Gilla

  2. Det är bara att köpa! Det är jättebilliga dekaler och en helsjysst säljare, så det är bara att shoppa loss!

    Gilla

  1. Ping: Halloween: Spindlar på sten | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: