China Glaze Zombie Zest och Mummy May I?

Eftersom jag hade tillgång till Lottas naglar också blev det två manikyrer på samma gång innan jag åkte hem från Skottland. Det blev inget superavancerat eftersom vi skulle hinna med lite video- och ciderslappande också, men två lack från Halloweenkollektionen blev det. Lotta fick gulgröna Zombie Zest och jag fick lilaglittriga Mummy May I?. Jag tror att Mummy May I? är på mörklila bas, men den ser svart ut. Glittret är lite mindre i Zombie Zest och det var lite lättare att hantera av den anledningen, men båda lacken har en ok formula. Mummy May I? hade lite för stora glitterkorn, så det blev lite knöligare, men två lager Seche Vite fixade det. Zombie Zest var slätare och klarade sig med ett lager.

Det blev liknande dekor för oss båda, lilarosa strasstenar för mig och gulgröna för Lotta. Jag tycker nästan hennes manikyr blev snyggast.. Zombie Zest glittrade lite mer också, även om Mummy May I? också är fint och glittrigt! Jag gillar båda!

Jag tycker däremot att inget av lacken i den här kollektionen har en direkt imponerande hållbarhet. Redan första dagen gick det (pyttesmå) flagor och andra dagen ser det lite småskabbigt ut med en del tipwear. Lite bättre hållbarhet förväntar jag mig egentligan av China Glaze.

De täcker ganska bra, däremot. Zombie Zest var mest skirt och krävde tre lager, men både Ick-A-Body och Mummy May I? klarade sig på två lager.

Publicerat på november 2, 2010, i China Glaze, Halloween, Naglar i grönt, Naglar i lila och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: