Orly Meet Me Under the Mistletoe

Det här är ett lack som jag tycker har fått oförtjänt lite uppmärksamhet. Det har väl hamnat i skuggan av Cosmic FX-kollektionen, antar jag, men det är jätteläckert! Det har ett otroligt fint djup! Som min nagelgalna kollega sa, så ser det nästan ut att vara målat över svart eftersom det har en riktigt mörk basfärg som lättas upp med ljusare grönt glitter. På det stora hela har det en ganska kall ton trots att det är blågrönt. Jag är mycket förtjust i det! Det var dessutom lättlackat och hade kunnat täcka på två lager om inte jag hade kladdat sönder en nagel innan den hade torkat så jag fick fixa med ytterligare ett lager. För att vara såpass glittrigt var det också rätt lätt att ta bort.

Tyvärr fick jag ge upp det innan jag hann dekorera det eftersom det gick flisor redan efter ett dygn. Det berodde inte på lacket, utan på mina bedrövliga, skiviga naglar. Jag vet inte vad som hänt med dem (eller, jo, det beror förmodligen på att de är torra av kylan), men de skivar sig som galna, trots idogt smörjande med nagelolja. När jag var på Arlanda i förra veckan köpte jag ett underlack från Scratch Nails mot torra naglar, jag får se om det hjälper något.

 

Här är i alla fall lacket inomhus i mulet ljus:

Ute i duggregn:

 

Inne i någon slags sol (så mycket det nu blir i november):

Annonser

Posted on november 4, 2010, in Orly. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Hej hej!
  Det här är Anna som gör naglar hos Jeanette på Violett. Hon berättade att du hade en nagelblogg och gav mig sidan, Shit va lack du har och hur duktig som helst! 🙂

  http://www.daisybeauty.com/web/frida-selkirk
  Om du inte redan varit inne på hennes blogg gå in dit för hon är huuuur duktig som helst så kan du få mer idéer 😉
  / Anna

  Gilla

  • Hej! Kul att du har hittat hit och tack för tipset! Jag kommer nog att titta in på hennes sida för lite inspiration då och då!

   Jag har sett att du har börjat med Minx, det har jag velat testa rätt länge, så jag kommer nog att boka in en minxning vad det lider!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: