Guldfolie

Det var ett tag sedan jag hade naglar med folie, jag har nog stirrat mig blind på alla nya lack, men nu tyckte jag att det kunde vara kul med lite knasiga mönster. Det blev en guldig folie med svart marmorering som jag la på över guldlacket China Glaze 2030. Det senare var lite knepigt att lacka med, det ville gärna dra med sig lacket under och var extremt oförlåtande, alla ojämnheter syntes igenom. Tur då att jag täckte det med folie. Det är dock alltid bra att ha ett lack i en närliggande färg under folien så det inte syns så väl om den inte fäster överallt. Jag lackade först över med ett lager av Konads överlack för att undvika att mönstret skulle smetas ut av överlacket (det kan hända med vissa folier) och sedan är det ett lager Seche Vite.

Jag gillar resultatet i alla fall. Inte diskret direkt, men klart häftigt!

Annonser

Posted on november 5, 2010, in China Glaze, Nagelfolie. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Såå snyggt! Det ser ut som minxnaglar.

  Gilla

 2. Ja, det är nog så nära man kommer, tror jag! Och lätt att göra hemma, dessutom! Den här folien har dessutom hållit jättebra.

  Gilla

 3. Du är så bra på folie… Jag har bekymmer när jag försöker.

  Gilla

  • Tack! Det krävs lite övning för att få till det. Och tålamod. Och så måste man ha tur med vilken folie man får tag i. Vissa är hopplösa och vill bara inte fästa på nageln, andra är hur bra som helst och fastnar direkt. Den här var av den snällare varianten!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: