OPI Lucerne-tainly Look Marvelous

Det blev en lite enklare variant den här gången, OPI Lucerne-tainly Look Marvelous från deras Swiss collection med nagelklistermärken som jag köpte på Claire’s när jag var i Skottland för ett par veckor sedan. (Min totala souvenirskörd från den resan uppgick till en flaska sjysst single malt whiskey, en flaska exklusiv supersmarrig single malt, ett nagellack och några kartor nagelklistermärken. Man måste ju prioritera det viktigaste! :-))

Lucerne-tainly Look Marvelous är ett riktigt fint skimrigt gråsilvrigt lack. Det har lite skimmer i grönturkost och kanske lite andra färger också, det är mycket diskret men ger lite extra djup till lacket. (Skimret syns bäst på bilden av vänster tumme.) I skugga blir det svartsilvrigt. Det var helt ok att applicera, jag gillar OPIs breda borste. Det täckte hyggligt på två lager, men var lite flammigt så jag tog tre. Ett riktigt trevligt lack, måste jag säga!

Klistermärkena är riktigt fina, men lite för tjocka för att vara helt perfekta. Jag gillar inte när kanten syns så tydligt runt klistermärket.

Eftersom det är olika klistermärken på alla fingrar så blir det bilder på alla naglar. Ifall ni tycker att min vänstra tumme ser lite skum ut så är det för att jag har fått en spricka i nageln så jag har lagat den (med Depends lagningskit) för att låta sprickan växa ut. Det är f ö något jag verkligen kan rekommendera, super att ha hemma för de där gångerna man har sönder en nagel så långt in på nagelbädden att man inte kan klippa bort det och riskerar att fastna i saker och slita sönder hela nageln med smärta och blodsvite som följd.

 

Vänster hand:

 

Höger hand (lite suddig, jag är lite för högerhänt för att fota höger hand…):

Publicerat på november 10, 2010, i Dekaler, OPI, Tips och recensioner. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Vad fint det var med stjärnorna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: