Minx dag 4 och 5

Jag tänkte att det kanske kan vara intressant att se hur mina minxade naglar höll med tiden. Tyvärr blev de ganska fort slitna, men jag hade dem i fem dagar. På den femte dagen var de lite lösa i kanterna och ganska skabbiga i största allmänhet, så då fick det vara nog. Dessutom blev jag lite irriterad på att kanten var ojämn. Borttagningen var enkel i alla fall. Jag höll händerna under varmvattenkranen och pillade bort dem helt enkelt.

 

Dag 4:

 

Dag 5:

 

Annonser

Posted on december 1, 2010, in Minx. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Naaaageldraaakeeeen, vetduvaaa? Du har en Beautiful Blogger-award att hämta hos mig!

  Gilla

 2. Hm… Ser ju sådär ut när de rullar upp i kanten så där. Men det var coolt när det var nygjort. ;D

  Gilla

  • Jag håller med, det ser rätt skabbigt ut. På håll var det fortfarande ok, så jag stod ut ändå. Det hade däremot en tendens att fastna i saker (typ mitt hår när jag pillade i det) när kanterna hade börjat lossna sådär.

   I sommar blir det minxade tår, däremot! Det tror jag kan vara dötjusigt, och då gör det inte lika mycket om det blir lite slitet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: