Nubar Twilight

Jag har faktiskt fortfarande kvar Minxen på naglarna, så det får bli en bild på manikyren jag hade precis innan. Den fick bara sitta i ett dygn eftersom mitt gamla lack behövde bytas och jag inte riktigt kunde hålla mig från mina nya lack från Nailmail som jag precis hade fått. Nubar Twilight är från deras Night Sky-kollektion med tre matta lack. Jag hade inget ljust silvrigt matt lack sedan tidigare och jag tycker det här var jättefint. Det ser lite ut  som borstad gammal metall. Formulan var rätt bra – matta lack är alltid lite besvärliga eftersom de torkar så fort, men det här jämnade faktiskt ut sig ganska bra och var relativt förlåtande. Jag har tre lager på bilden, men det tog ett litet tag innan jag fick in snitsen på att måla med det. Egentligen täckte det rätt bra på två lager, fast det var så ojämnt då så det blev ett tredje lager för att jämna ut det.

Dekorationerna är målade på fri hand med en svart nail art pen. De blev väl lite sisådär (vänster hand var ok, höger var ganska kladdig). Men det här dög bra som en mellanmanikyr.

Annonser

Posted on november 29, 2010, in Nubar. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Såg himla fint ut! Gillade dina dekorationer. Fick mig att tänka på hällristningar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: