Color Club Revvvolution (jämförelse med Diamond Cosmetics Chainmail Charm)

Vid senaste Trans Design-beställningen hade jag plats för ett extra lack, så jag petade med Color Club Revvvolution av ren nyfikenhet. Egentligen har jag redan ett snarlikt lack, Diamond Cosmetics Chainmail Charm, men jag ville jämföra dem med varandra. Båda är mörkgråa holos, men det finns små skillnader.  I flaskan ser det ut som att Chainmail Charm är mycket mer holografiskt (vilket syns på bilden nedan), men det var inte alls lika tydligt på nageln. Det är en knappt märkbar skillnad, men tyvärr är ingen av dem särskilt mycket holografiska när de väl kommer på. I dagsljus är den holografiska effekten mycket diskret. (Fast någon stark sol finns inte att tillgå, så det kan jag inte uttala mig om.)

Formulamässigt vinner Revvvolution eftersom den täcker bättre, det var nästan så ett lager räckte. Båda täcker dock bra efter två lager. Båda var också trevliga att applicera, tyckte jag.

På bilderna har jag Chainmail Charm på pek- och ringfingret och Revvvolution på tummen, lång- och lillfingret.

Det är en ganska tydlig skillnad i nyans, Chainmail Charm slår i brunt medan Revvvolution är mer rent grå. Jag tycker nog bättre om grundfärgen på Revvolution.

Jämförelsen gjorde jag i förra veckan, men nu har jag målat naglarna ”på riktigt” med Revvvolution. Jag kände för något lite striktare efter Minxen. Enda dekoren blev en skock holografiska små fjärilspaljetter på ringfingrarna och en enstaka fjäril på tummen för att få lite bling, men jag hade inte tid för någon mer avancerad dekor den här gången.

 

En bild tagen i dagsljus för att visa på att det tyvärr inte är särskilt starkt holografiskt i vanligt ljus. Fast jag gillar färgen hur som helst, så det är ett fint lack ändå!

Publicerat på december 2, 2010, i Color Club, Diamond Cosmetics. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. NAGENDRAKEN! Du har blivit utmanad!

    Gilla

  2. Jag har också båda men är inte så tagen av Chainmail Charm. Kanske inte av Revvvvolution heller. Den mörkgrå från CHG Kaleidoscope är mer holografiskt tror jag. Men holo är alltid roligt och bra!!

    Gilla

  3. Foliemetoden är SÅ bra! Jag visste ingenting om det förrän… ja, när var det, i somras nån gång, som Annie på Annies Colors berättade det för mig. Så jag dedikerade ett helt inlägg till metoden ^^ Love it!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: