China Glaze Party Hearty

Det här lacket har visats i massor av bloggar redan, men jag tror inte jag har sett någon som har haft det över svart. Eftersom jag är rätt förtjust i svart ville jag testa det, och jag är jättenöjd med resultatet. Det är lite gothigt och juligt på samma gång. Jag gillar också Party Hearty mer än jag trodde att jag skulle göra. Det är en mix av stora röda hexglitter, mellanstora gröna glitterkorn och små silver- och guldglitter i en transparent bas och är fruktansvärt juligt. Det glittrar galet mycket! (Min kompis lilla 7 månader gamla son var helt fascinerad av det idag. :-)) Jag försökte mig på att göra en gradient av det, men det blev inte så tydligt eftersom första lagret blev för tjockt på en del naglar. Nåja, det blev bra ändå!

Som bas har jag använt Orly Liquid Vinyl, som är ett riktigt bra svart krämlack. Det täcker bra (ett eller två lager räcker) och är jättetrevligt att lacka med.

Publicerat på december 5, 2010, i China Glaze, Glitter, Orly. Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Är nog första gången jag tycker Party Hearty är riktigt snyggt! Kanske man borde köpa det ändå 🙂

  Gilla

 2. Snyggt! Jag har funderat på hur det ser ut över svart så det var väldigt kul att du visade det 😀

  Gilla

 3. Svart är nog bäst under det. Här ser det ju bra ut jämfört med alla andra bilder jag sett…

  Gilla

 4. Observera att jag även har lacket så jag borde ju ha testat själv över svart men jag gillade det inte när jag provade det så det har varit liggande i skamlådan. Ska testa igen.

  Gilla

 5. Jättefint över svart! Jag tänkte testa mitt party hearty på tisdag när jag ska på nästa julbord.

  Gilla

 6. ja, svart var en bra färg att kombinera det med. Jag var på konsert ikväll och det glittrade sjukt mycket i strålkastarljuset men såg ändå mörkt ut. Hur läckert som helst! Jag blir bara mer och mer förtjust i det!

  Gilla

 7. Jag håller med, det är faktiskt läckert över svart!

  Gilla

 8. NailPolish Junkie: Tack! 🙂

  Lillasyster: Ja, visst är det!

  Gilla

 9. Den är snygg och lite halvful på samma gång Party Hearty, måste nog bli en sån ändå tror jag….

  Gilla

  • Jag tycker det beror jättemycket på vad man kombinerar den med. Den kan bli väldigt rörig i kombination med för mycket färg, men i rätt kombination är den faktiskt riktigt snygg. Synd att jag inte hade vägarna förbi receptionen medan jag hade den på naglarna så du kunde ha fått sett den IRL.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: