Beautiful Blogger Award!

Jag har fått en Beautiful Blogger Award av Lillasysters naglar! Jättekul!!! Jag blir jätteglad över att du gillar min blogg! 🙂

Reglerna för denna award är som följer:
– Som vinnare ska du kopiera in bilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
– Tacka och länka tillbaka till den du fick priset av.
– Ge priset till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.
– Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Jag skickar vidare priset till dessa:

Lillasysters naglar får tillbaka det eftersom jag verkligen gillar hennes blogg! Det är kul att hitta andra som också dekorerar och hon gör jättesnygga manikyrer.

Sminkan och Emma är nog min absoluta favoritblogg. De gör supersnygga sminkningar som har inspirerat mig att våga testa mer när jag sminkar mig! Dessutom är deras blogg mycket proffsig och deras bilder jättefina.

Sminkbloggen är Malin Cronas nya blogg. Jag kom in i hela skönhetsbloggandet genom hennes skönhetsblogg på DN som hon hade förut och det är jag glad för! Hon skriver så trevligt, personligt och avslappnat och har en skön inställning till det här med smink!

Claws In Color är nog en av de snyggaste bloggarna jag känner till, och dessutom har Pamsan en så härligt glad och nästan lite småkaxig (på ett bra sätt) ton i sin blogg!

Nailtastic för att hon har snygga naglar, skriver så trevligt och har roliga kommentarer från sin sambo. Min sambos kommentarer på nagellack brukar begränsa sig till ”Mhm. Ok.”.

7 intressanta saker om mig:

Ja ni, vad är egentligen intressant för andra att veta?

* Jag har lite pysselmani och har alltid pysslat på ett eller annat sätt. På somrarna i vårt fritidshus brukade jag när jag var yngre ha en ny fixering varje år. jag broderade svartstick, jag spann garn av våra hundars päls och började sticka en sjal av (den är inte klar, jag bor med en hundallergiker så jag kan inte hålla på med det längre hemma), jag vävde brickband osv, osv. Jag syr också en del, främst festklänningar.

* Jag läser faktiskt inte så många andra bloggar. Det blir liksom inte riktigt tid till det. Därför blir det också svårt att skicka vidare priser till många andra, jag har inte riktigt så bra koll på bloggosfären att jag har många favoriter.

* Jag är även vetenskapsnörd och har doktorerat i medicinsk cellbiologi med inriktning mot immunologi och diabetes. Jag kan bli alldeles till mig om jag får prata om mina favoritceller.

* Jag är lite lätt allergisk mot alltför tjejiga naglar och kläder (på mig, andra får ha på sig vad de vill). Jag klarar bara inte av rosa och hjärtan och sånt. (Fast det är kanske ingen nyhet.)

* Jag har tränat Body Combat i 7 år nu, vilket är en sjukt rolig kampsportsinspirerad gruppträningsform. Det är inte som i boxercise att man slår på varandra utan förkoreograferade pass, mer som aerobics med slag och sparkar. Det är skitkul – prova det om ni får tillfälle!

* Jag dricker inte kaffe. Har aldrig lärt mig att tycka om det, så det blir bara te.

* Jag började blogga mest för att få ett arkiv av mina nagelbilder. Jag blir fortfarande lite förvånad över att folk är intresserade av att läsa om mina manikyrer.

Publicerat på december 7, 2010, i Awards. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Tack snälla sötnos!

    Gilla

  2. Tack snälla! Vad fina ord! Tack, tack! ❤

    Gilla

  3. Varsågod, ni är båda väldigt värda den! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: