Kelig drake

Det var länge sedan det var någon drake på Nageldraken, men härom dagen var Katla så himla söt och kelig så jag måste dela med mig lite. Bilderna blev sisådär, men man har inte riktigt tid att finlira när man fotar en liten leguan som inte direkt håller sina poser så länge man vill.

Första bilden var när vi precis kom hem och husse klappade henne. Hon njöt så oerhört och hon ser t o m ut som hon ler. Så himla söt…

Nästa bild var när jag lyfte upp henne ur badet för att bära hem henne till hyllan. Hon makade sig till rätta på min axel, la ner huvudet och somnade lite. Det var inte så lätt att fota eftersom jag var ensam hemma och fick fota i spegeln, så bilden är inte så bra (dessutom är jag med på den, första gången på bloggen, faktiskt), men det är som det är…

Jag tror vi är extremt lyckligt lottade som har en så snäll och kelig leguan!

Annonser

Posted on december 9, 2010, in Katla. Bookmark the permalink. 10 kommentarer.

 1. Men gud vad sött! Hon ser verkligen ut att njuta, fruktansvärt gulligt!

  Gilla

 2. Ha, vilken gullig Katla

  Gilla

 3. Sicken ursöt och gullig drake (inte som den i Dragon Age som åt upp mig)!
  Fina glasögon, funderar på att skaffa dylika ”framless” – hur tåliga är dessa egentligen ifall jag får fråga? Jag är lite fummelfia med mina glas ibland :o(

  Gilla

  • Tack, hon är verkligen en gullig liten drake och äter inte folk, bara sallad.

   Glasögonen är riktigt tåliga faktiskt. De har väldigt böjliga skalmar och tål en hel del slag. Jag har haft mina i flera år nu och det enda som har hänt är att antireflexbehandlingen börjar bli lite nött i kanterna. Jag tycker de är riktigt sköna faktiskt, de är så lätta att man inte tänker lika mycket på att man har dem på sig.

   Gilla

 4. Åh…. Hon är så sööööööt!

  Gilla

 5. Jättesöt drake, tänk att dom kan le! =)

  Gilla

 6. Sminkan, Sarah och Camilla: Det är så kul att ni också tycker att hon är supersöt! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: