Nubar Vino

Det var jättelänge sedan jag hade röda naglar – jag brukar oftast tycka att rött nagellack är lite tråkigt, men det här älskar jag! Nubar Vino är en lyxig och feminin vinröd nyans som lyckas vara både lite mer mainstream och speciell. Det har ett jättefint skimmer och var lätt att applicera. Det hade en liten tendens att pöla sig vid nagelbanden, men inte farligt. Det täckte på två lager. Jag har visserligen tre på bilderna, men det är bara för att jag lyckades sabba det innan det var torrt och la på ett till lager för att fixa det.

Det kändes som att lacket inte behövde så mycket dekor, så det blev bara en spetsrand på ringfingrarna. Spetsen har jag köpt på eBay (kommer inte ihåg från vilken säljare) och kommer i en lång remsa. Den är självhäftande, så man bara klipper av en lagom bit och sätter dit den på torrt lack. Oftast klipper jag också till den lite efter att jag satt den på nageln (innan jag trycker fast den) så den passar nagelns form.

Lacket ser ganska olika ut beroende på vilket ljus man har. De första bilderna är tagna inomhus under min halogenlampa.

De sista bilderna är tagna inomhus dagtid i lite olika mycket ljus från fönstret. Solljus är väl att ta i, men det är i alla fall inte bara inomhusbelysning.

Publicerat på december 10, 2010, i Nubar. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Det här lacket har jag på mig nu! Det är riktigt snyggt tycker jag ^__^

    Gilla

  2. Ja, visst är det fint!

    Gilla

  3. Vino är så vacker! Det ser ju inte så speciellt ut i flaskan, men väl på nageln är det fantastiskt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: