Claire’s 202 och China Glaze Nova

Man måste ju ha lite blingiga tår runt nyår (fingrarna var faktiskt inte så blingiga), så efter att faktiskt inte ha haft lack på tårna i ett par veckor eller så tog jag tag i saken och slängde på lite lack. Jag började med ett blått glitterlack från Claire’s, nr 202, som jag köpte när jag var i Skottland i höstas. Du milde, vilken hemsk formula det hade! Det var tjockt och kladdigt och blev liksom mest klumpar med glitter i lack. Jag fick mer eller mindre lägga det på plats, snarare än att lacka, och det blev glitter precis överallt. Huvva! Det blev också så ojämnt att det inte täckte ens någorlunda förrän efter tre lager, och då var det fortfarande mer nakna fläckar än vad jag skulle ha accepterat på naglarna. Dessutom var det ganska knöggligt. Nåja, det var ganska fint och glittrigt, men det räckte inte för mig!

Det blev ett lager glitter till för att få det tillräckligt blingigt och få lite variation, så jag la på ett lager av China Glaze Nova, ett holografiskt silverglitterlack från deras glitterkollektion. Nu blev det glittrigt nog, som ni kan se på den suddiga bilden!

Annonser

Posted on januari 6, 2011, in China Glaze, Claire's, Pedikyr. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: