Rescue Beauty Lounge Scrangie

Så fick jag äntligen lägga vantarna på en flaska med Scrangies eget lack som hon tagit fram tillsammans med Rescue Beauty Lounge! Jag har varit grymt sugen på den ända sedan jag såg de första bilderna, och tack vare Nailmail äger jag nu en flaska! Det uppfyller faktiskt mina förväntningar också, det är ett otroligt läckert lack! Grundfärgen är lila, men det skiftar i blått och grönaktigt och är mycket unikt. Dessutom var det underbart att lacka med och täckte på två lager.

Till att börja med blev det några strasstenar på ringfingrarna och nageldekaler från Claire’s på tummarna, men dekalerna var tjocka och styva och ville inte fästa ordentligt, så efter en natt var de delvis redan trasiga och jag fick ta bort lacket på tummarna och göra om. Nu blev det istället bara en rand med strasstenar, vilket jag gillade mycket mer.

De hemska dekalerna som skavdes av direkt. Tyvärr var de riktigt snygga, så det var synd att de funkade så dåligt.

Skimret (i blått och säkert en massa andra färger, det är väldigt komplext) är verkligen speciellt. Scrangie skrev att hon ville efterlikna det skimrande skalet på vissa skalbaggar, och jag tycker hon lyckades bra med det.

Den slutliga manikyren. Den här hade jag nog i 5-6 dagar med bara lite tipwear. Det höll förvånansvärt bra.

 

Hmm, det blev visst lite ketchupeffekt på mitt bloggande. Jag råkade få lite tid över från de andra projekten och bilderna låg ju i kameran och väntade på mig. Nu blir det nog lite lugnare tempo framöver.

Annonser

Posted on januari 7, 2011, in Dekaler, Rescue Beauty Lounge. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Detta är ju så snyggt:) vill ha!

  Gilla

  • Det förstår jag! Hoppas du får tag på ett! De kan vara lite svåra att hitta om man inte ska beställa från RBL direkt och då blir ju frakten rätt mastig.

   Fast jag tror att det fortfarande kan finnas några i Nailmails webshop – kolla där!

   Gilla

 2. Alla verkar gilla Scrangie men jag är fortfarande inte övertygad. Tror det är ett för ljust lack för min smak. Eller för lila. 😀

  Gilla

  • Ibland blir det ju rätt mycket hype runt ett lack också, så man nästan gillar det bara för att alla andra gör det. Alla lack kan ju inte falla alla i smaken. Fast jag gillar både lila och blått, så Scrangie passar mig bra. De där som skimrar i rosa och gult (det finns ett MAC-lack som jag inte kommer ihåg namnet på, och så OPI The Show Must Go On) är å andra sidan inte något jag gillar så värst fast många andra gör det.

   Gilla

 1. Pingback: Ozotic Pro Rainforest (503) « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: