Zoya Sara

Jag har lite problem med att fota mina naglar numera. Min skrivbordslampa är, som jag nämnt tidigare, döende, och det hjälpte inte att byta glödlampa så jag måste köpa en ny… Ni får alltså ta de här bilderna för vad de är.

Det här är i alla fall Sara från Zoyas Flames-kollektion. Det är lite mer djuprött än på bilden, och är ett riktigt fint lack. Inte jättespeciellt, men trevligt. Det var rätt bra att lacka med, fast jag hade lite för bråttom så det blev ändå rätt kladdigt målat.

Dekalen är från aline288 på eBay. Den var riktigt bra att hålla på med, men det blev lite för svårt att se den så jag satte en liten klick holografiskt nail art glitter i mitten av den också.

Annonser

Posted on januari 16, 2011, in Vattendekaler, Zoya. Bookmark the permalink. 7 kommentarer.

  1. Älskar rött så detta gillar jag:)

    Gilla

  2. Den där färgen är så fin (vill haaaa) och det ser jättesnyggt ut med den lilla blomman på ^^

    Gilla

  3. Jag är jätteförtjust i Sara. En väldigt snygg röd!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: