MNY 673 och mer marmorering

Jag blev lite nyfiken på det här lacket efter att ha läst SaintBella höja det till skyarna. Hon beskrev det som ett svart flakelack, och även om jag blev lite tveksam när jag såg det i flaskan så köpte jag det för att testa. Det var ju så billigt, bara 29 kr. Tyvärr är jag inte alls särskilt impad av hur det var på nageln. Det såg mest lite ojämnt och fläckigt ut och det gnistrade inte särskilt mycket om det. Jag tycker nog också att glittret var så smått att det knappt kan kallas flakes. Fast det funkade rätt bra som bas för en marmorering med ett sjysst holografiskt nail art lack som jag köpt från TK Nail Supplies U.K. på eBay. Jag har nail art lack i guld och silver från samma ställe, och de är verkligen jättebra! Glittret är smått så det inte blir klumpigt att måla med, och väldigt tätt så det täcker bra. Klart bästa nail art lacket jag har testat. Det här holografiska glittret är också sjukt fint, det gnistrar i massor av färger.

Det var i alla fall rätt bra med MNY 673 som bas för den här marmoreringen eftersom det glittrade lite i bakgrunden också. Jag börjar få lite bättre koll på tekniken när jag marmorerar också. Det kan definivt bli bättre, men vissa naglar (t ex vänster tumme) tycker jag blev riktigt bra den här gången.

Det var svårt att få bra bilder däremot, det blänkte så mycket hela tiden. Men nåja, det får bli bildspam istället.

 

Min favoritnagel: vänster tumme. (Knasigt nog den jag gjorde först.)

 

Några suddiga bilder för att visa glittret bättre.

 

Annonser

Posted on februari 13, 2011, in Marmorering, MNY. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. På dina bilder ser det inte alls lika ut som det Saint Bella visade, som jag också har. Jag känner inte alls igen lacket på dina bilder. Ser ju ut som ett vanligt skimmerlack.

    Gilla

    • Ja, det var ju så det såg ut också. Undrar om jag antingen fick en dålig flaska eller om kanske flakesen sjönk när jag rörde runt i lacket på nageln. Jag kanske får ge det en chans till.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: