Alla Hjärtans Dag-naglar

Gulligt är ju inte riktigt min grej, normalt sett, men nu är det ju Alla Hjärtans Dag imorgon och min kompis Lotta har försökt få mig att göra gulliga naglar tidigare, så jag tänkte testa. De här vattendekalerna har jag fått som gåva från aline288 när jag har köpt andra vattendekaler av henne på eBay. För att vara så gulliga är de rätt fina ändå. Nagellacket är ett rätt gammalt lack – Max Factor Wicked White. Det är lite pärlemorvitt och väldigt skirt. Jag hade två lager av Depends vita nr 31 under för att få lite bättre täckning, men jag fick ändå ha tre lager av Wicked White för att få det någorlunda jämnt. Det tog dessutom evigheter på sig att torka trots Seche Vite, så jag hann mosa det lite på högerhanden. Jag tycker nog att det ändå är finare än ett vitt krämlack, fast det har verkligen inte en imponerande formula.

 

Annonser

Posted on februari 14, 2011, in Max Factor, Vattendekaler. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

  1. Haha, mycket gulligt och alla-hjärtans-dagit så det räcker och blir över. Härliga tider!

    Gilla

  2. Vilken söt alla hjärtans-manikyr! 😀

    Gilla

  3. Tack allihopa! Hoppas Lotta är nöjd med gullighetsfaktorn! Det kommer nog att dröja ett tag till jag kommer i närheten av samma gullighet igen… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: