Scratch Nails Sapphire

Åh, det här lacket har verkligen överträffat mina förväntningar! Jag köpte det på Arlanda i oktober och det har stått otestat rätt länge. I flaskan ser det inte så inspirerande ut – ett snyggt, rätt diskret blått lack, men på nageln är det så fint! Jag har svårt att säga riktigt varför jag gillar det så mycket, men det har en jättehärlig glans, och så skiftar det lite mellan att se mer lilablått och mer gråblått ut beroende på ljuset. Det är liksom vilsamt att titta på och elegant samtidigt som det är lite edgy.

Formulan var ok, det är lite åt det rinniga hållet och ganska skirt. Jag har tre lager, men då är det fortfarande en antydan till VNL (visible nail line, dvs att ljuset skiner igenom den fria delen av nageln). Nu har jag så pass korta naglar att det inte gör så mycket, men om man har längre naglar behöver man kanske fyra lager. Man ser också en del penseldrag om man tittar efter, men jag kan ursäkta det för ett så vackert lack.

Jag kände inte för så mycket dekor den här gången, så det blev bara några strasstenar på lillfingrarna. Omväxling förnöjer.

Tyvärr valde min vänstra ringfingernagel att gå av hela vägen inne vid fästet och jag ids inte lappa naglar om de inte är trasiga inne på nagelbädden, så den är superkort nu. Det i kombination med att jag kladdade lite på lillfingret gör att ni får se högerhanden istället den här gången. (Dessutom har jag lite Katlarelaterade rivmärken på vänster lillfinger, så ni slipper se dem i förstoring också. Det är dags att klippa hennes klor, hon är lite vass…)

Annonser

Posted on februari 18, 2011, in Diverse nageldekor, Scratch Nails. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Jag förstår att du blev förtjust i detta, det ser fantastiskt ut! Intressant på något sätt.

    Gilla

  2. Riktigt fint. När jag ger mig på något sånt här blir det antingen tråkigt eller konstigt 😉 Snyggt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: