BB Couture Grasshopper

Hmm… ljusgrönt och pastelligt. Normalt sett är det här verkligen inte min färg. Jag skulle aldrig drömma om att ha kläder i den här färgen. Men på något märkligt sätt så gillar jag ändå det här lacket. Kanske är det det fina turkosgröna glittret, kanske har jag bara blivit helt skadad av att ha lack i alla möjliga knasiga färger så jag inte reagerar längre på att det inte är min stil eller så är det bara så vårigt att det kommer undan med att vara pastelligt för tillfället. Man kan ju alltid hoppas på att våriga naglar kan besvärja fram lite vår på riktigt… 😉

Hur som helst, formulan var helt ok. Åt det rinniga hållet, men fullt kontrollerbar. Lite skir, det här är fyra lager för att få det riktigt täckande. Tre hade kanske kunnat räcka, men jag var inte säker så det blev fyra för säkerhets skull. Det har hållit bra, jag har nu haft det i tre dagar och pysslat järnet med bröllopsinbjudningar under tiden, men det har bara gått en liten flisa på höger pekfinger.

Som dekor blev det lite orangea stjärnor med pärlemoglans (vilket också tyder på att jag helt enkelt är skadad, orange är inte heller min färg alls :-)) nertryckta i lacket på ringfingrarna och tummarna. (Stjärnorna köpte jag på eBay för rätt länge sedan, så jag kommer inte ihåg vad det var för säljare.)

Min ringfingernagel gick som sagt av för några dagar sedan så den är superkort och lite kantig eftersom jag inte kan fila den kortare, men det får vara som det är… Den växer ju ut så småningom igen.

Publicerat på februari 21, 2011, i BB Couture, Diverse nageldekor. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jag tycker färgen ser ljuvlig ut!

    Gilla

  2. Håller med om att jag inte skulle bära ett plagg i den här färgen, men på naglarna är det ju en helt annan sak! Fint!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: