L.A. Girl Metal Gold Plated

Även jag har fallit för rean på Cherryculture och införskaffat en bunt L.A. Girllack, alla från deras Metalkollektion. Skitläckra lack, faktiskt! De har en jättefin metalliclyster – i alla fall så vitt jag kan se på flaskorna. Jag har bara prövat ett, Gold Plated. Det är ett jättefint guldlack, och jag är lite glad över att äntligen ha hittat en ersättare till mitt gamla favoritguldlack (ett gammalt Yves Rocherlack som dels håller på att torka ihop så det har en hemsk formula trots förtunning, och dels börjar ta slut).Det är lite gulare i tonen än det lacket, men tillräckligt nära för att fylla hålrummet.

Formulan var riktigt trevlig att hålla på med. Efter första lagret såg det väldigt skirt ut, men efter tredje lagret täckte det helt ok ändå. Det lustiga är att när jag tittar lite närmare på det så syns det att det faktiskt har en klar bas och är fullsmockat med små metallglitterkorn.

Det blev inga dekorationer däremot – jag hann helt enkelt inte med. Nu har jag haft det i tre dagar och det börjar bli dags att ta bort det, så nu är det ingen vits att dekorera.

 

Jag lyckades t o m få en bild i solen utomhus!

 

Publicerat på februari 26, 2011, i L.A. Girl. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Metals-lacken är skitbra! Jag har inte det här men jag är nöjd med alla de L.A.Girl jag skaffat, i princip.

    Gilla

  1. Ping: Halloween: Lyxiga spindelväv | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: